AS.ro LIVE | Bogdan Voina e invitatul lui Cătălin Oprișan, de la 10:30. Povestea fantastică a fostului handbalist

Bogdan Voina, fostul handbalist al naționalei României și al Stelei, e invitatul de vineri al lui Cătălin Oprișan la AS.ro LIVE, de la ora 10:30.

Bogdan Voina, handbal

Bogdan Voina, la AS.ro LIVE

gsp.ro

  • Bogdan Voina e invitatul lui Cătălin Oprișan, de la 10:30
  • Povestea fantastică a fostului handbalist

Bogdan Voina e fiul legendarului Radu Voina. El însă a fost nevoit să renunțe la handbal în anul 2012, din cauza unei accidentări.

Bogdan Voina, la AS.ro LIVE

A”veam doar 22 de ani, făceam business și în paralel aveam o carieră de handbalist profesionist. În acel moment piața nu era educată pentru online, nu exista această facilitate a comenzilor pe internet, totul era extrem de solicitant și presupunea multă cheltuială de timp. Îmi aduc aminte că trimiteam colete din Franța cu autocarul în România însă îmi placea atat de mult ceea ce făceam și credeam atât de tare în afacerea aceasta încât n-aș fi renunțat nicio clipă indiferent de obstacolele pe care le aveam de înfruntat.

Până la momentul în care m-am lăsat de handbal, în 2012 ca urmare a unei accidentări, a fost ca un business-hobby, o completare a pasiunii mele pentru sport. Însă, din momentul în care nu am mai jucat, am reușit să mă dedic total afacerii mele Sport Suport, companie pe care am creat-o alături de prietenul meu Catalin Geantă și care, în prezent, a devenit un brand multisport, nu doar de handbal”, spunea Bogdan Voina, potrivit ziarulnews.ro, în trecut.