„Sunt îngrozită!” Emma Răducanu, hărțuită de un bărbat de 35 de ani. Coșmarul prin care a trecut vedeta. Detalii tulburătoare

Emma Răducanu, 19 de ani, a trecut printr-un episod tulburător. Un bărbat de 35 de ani i-a dat târcoale chiar la ea acasă. Tânăra jucătoare de tenis a fost îngrozită.

Emma Răducanu, hărțuită de un bărbat de 35 de ani

Emma Răducanu, hărțuită de un bărbat de 35 de ani

Profimedia

  • Coșmar pentru Emma Răducanu
  • Sportiva de 19 de ani a fost hărțuită de un bărbat de 35 de ani

Bărbatul, căsătorit, a mers de trei ori la casa lui Emma Răducanu, potrivit Daily Mail. Fiind curier de meserie, acesta a reușit să afle adresa locuinței jucătoarei de tenis.

Emma Răducanu, hărțuită de un bărbat de 35 de ani

La prima vizită, pe 23 noiembrie, bărbatul a venit cu un buchet de flori și a fost întâmpinat de părinții Emmei, cărora le-a spus că face o livrare pentru jucătoare. El a lăsat un bilețel în buchet, pe care a scris „ Nu am nimic de spus, dar meriți iubire” și pe care l-a semnat cu numele său, al soției și al câinelui lor.

Ulterior, pe 2 decembrie, bărbatul a lăsat un desen cu traseul de 37 de kilometri pe care l-a făcut de la locuința lui până la casa Emmei și cu mesajul „Am mers pe jos 37 de kilometri pentru tine”.

La ultima vizită, pe 4 decembrie, bărbatul a decorat cu luminițe de Crăciun un copac din fața casei jucătoarei și a furat un pantof de sport, crezând că este al Emmei, când, de fapt, era al tatălui. Ulterior, bărbatul a spus Poliției că dorea un suvenir care să-i amintească de jucătoare.

Emma Răducanu: „Sunt îngrozită!”

Emma Răducanu se teme pentru siguranța ei după ce a fost hărțuită de bărbatul de 35 de ani. Ea a dezvăluit că îi este teamă să mai iasă singură pe stradă.

„După ce s-au întâmplat toate acestea sunt speriată. Sunt îngrozită când ies afară, mai ales dacă sunt singură. Simt că mi-a fost luată libertatea. Mă uit în mod constant în spate. Mi-e teamă că s-ar putea repeta. Nu mă simt în siguranță în casa mea, deși acolo ar trebui să mă simt protejată.

Sunt îngrijorată din cauza stresului provocat de hărțuitor. Vreau să mă mut într-o nouă casă, mai sigură. Mi-e teamă că ar putea veni din nou, având în vedere că știe unde stau”, a spus Emma Răducanu, potrivit sursei citate.

Bărbatul a fost judecat de Tribunal și găsit vinovat. Pedeapsa urmează să fie dictată peste o lună.