Dinamo – FCSB | Ovidiu Hațegan va arbitra marele derby din Ștefan cel Mare

Dinamo – FCSB. Ovidiu Haţegan va conduce la centru derby-ul Dinamo – FCSB, programat, duminică, de la ora 20.00, în etapa a 23-a din Liga 1.

Dinamo - FCSB | Ovidiu Hațegan va arbitra marele derby din Ștefan cel Mare

Dinamo – FCSB | Ovidiu Hațegan va arbitra marele derby din Ștefan cel Mare

Hepta

  • Ovidiu Haţegan va conduce la centru derby-ul Dinamo – FCSB
  • Hațegan a condus 5 meciuri tari de Champions League în acest sezon

Haţegan va fi ajutat la cele două linii de Radu Ghinguleac şi Sebastian Gheorghe. Rezervă va fi Iulian Dima, iar observatori Nicolae Grigorescu şi Eduard Alexandru.

Dinamo – FCSB. Ovidiu Hațegan, meciuri tari în Europa

Ovidiu Hațegan a condus în acest sezon de Champions League meciuri foarte tari, precum Bayern Munchen – Barcelona 3-0, Dinamo Kiev – Barcelona 0-1, Inter – Șahtior 2-0, Benfica – Bayern Munchen 0-4 sau Atletico Madrid – Porto 0-0.

Pe Dinamo, Hațegan a arbitrat-o de 53 de ori, câinii roșii înregistrând 19 victorii, 20 de egaluri și 14 înfrângeri. FCSB l-a avut la centru de 46 de ori, cu 21 de victorii, 15 remize și 10 înfrângeri.

Dinamo – FCSB. „Idolul meu e Ovidiu Hațegan!”

Un junior de la Petrolul a debutat la seniori ca arbitru, chiar dacă nu are buletin! Pustiul de 13 ani îi are ca idoli pe Hațegan și Arlauskis. El e și portar.

David Crețu este portarul de la juniorii Petrolului care deja a arbitrat un meci de seniori, la doar 13 ani și trei luni. David a fost tuşier într-un meci din liga județeană Prahova.

David viseaza să-și depaseasca idolul cu arbitrajul. „Visul meu e să-mi întâlnesc idolul, pe Ovidiu Hategan, și să arbitrez! Arlauskis, de la CFR Cluj, e fotbalistul meu preferat. Este calm, ca mine!”, spunea David.