Academica Clinceni – Farul Constanța, amânat! Când se va juca meciul din etapa a 23-a

NEWS ALERT

Meciul dintre Academica Clinceni și Farul Constanța, din etapa a 23-a, a fost amânat. Ilfovenii aveau la dispoziție doar 11 jucători valizi, după plecările din ultimul timp, dar și după numărul mare de jucători depistați pozitiv la Covid-19. Duelul era programat inițial azi, de la ora 17.00

Academica Clinceni - Farul Constanța, amânat!

Academica Clinceni – Farul Constanța, amânat!

Hepta

  • Academica Clinceni – Farul Constanța, amânat
  • Când a fost reprogramat

Sursele AS.ro susțin că LPF a luat decizia ca meciul să se dispute pe 17 februarie, la ora 20.00, astfel că ilfovenii vor avea timp să scape de probleme și să se prezinte la duelul cu Gică Hagi.

Regulamentul susține ca o echipă să aibă cel puțin 13 jucători valizi și între ei să se afle și un portar. Academica Clinceni a ajuns în această situație după ce în ultima perioadă foarte mulți jucători au plecat din cauza problemelor financiare.

Gică Popescu i-a acuzat pe cei de la Clinceni că vor să amâne intenționat partida

Gică Popescu i-a acuzat pe cei de la Clinceni, în urmă cu câteva zile, că vor să amâne partida, în contextul în care nu există focar de Covid-19 la echipa ilfoveană.

„Avem informații că Clinceniul dorește să amâne meciul de sâmbătă. Explicații ar fi că au pe lista A doar șase jucători, dintre care un portar, și pe lista B au 10 jucători. Mâine se va face un test COVID, s-ar putea ca portarul să fie infectat și să nu poată să joace.

Sunt informații din interiorul clubului din Clinceni. Dacă se va întâmpla asta, mi se pare o chestiune deplasată, ca să n-o numesc altfel. Puteau să se organizeze foarte bine, să aducă jucători, au avut timp în această pauză. Noi am tras un semnal de alarmă Ligii Profesioniste de Fotbal, în cursul zilei de astăzi.

Nu vrem să mai trecem prin ce am trecut la acel meci cu FCSB. Dacă au de gând să facă acest scenariu cei de la Clinceni, să le treacă. Argumentul lor că au un singur portar, care poate fi infectat. Dar nu i-a împiedicat nimeni să-și pună al doilea și al treilea portar pe listă”, spunea Gică Popescu, în urmă cu câteva zile, la digisport.ro.