Românii petrec cu sarmale, în Emirate! ”Suntem inventivi, ne descurcăm peste tot!” Isăilă și Olăroiu se vor duela de Crăciun

EXCLUSIV AS.ro LIVE

Daniel Isăilă antrenează de câțiva ani în Zona Golfului. În prezent la Baniyas, în Emiratele Arabe Unite, tehnicianul nu poate renunța la obiceiurile românești. Cum nici de Ziua Națională, nici de Crăciun, nu va pue veni în țară, acesta duce tradița cu el, peste tot.

Daniel Isăilă

Daniel Isăilă, invitatul lui Cătălin Oprişan la AS.ro LIVE

Hepta

  • AS.ro LIVE este de luni până vineri, de la 10:30, pe www.as.ro/livve
  • Daniel Isăilă a fost invitat la AS.ro LIVE

Isăilă și cei din staff-ul său vor face sarmale la Abu Dhabi, asta după ce au făcut același lucru și în Arabia Saudită.

Sarmalele le facem aici. Aducem mâncarea românească, peste tot cu noi. Am făcut și în Arabia Saudită sarmale, unde era foarte greu. Românul e inventiv, se descurcă peste tot. Aici avem de toate, găsim și carne de porc, nu se compară cu Arabia Saudită”, a dezvăluit Daniel Isăilă la AS.ro LIVE.

Duel românesc în Emirate, de Crăciun

Cosmin Olăroiu și Daniel Isăilă sunt antrenorii români care pregătesc echipe din prima ligă a Emiratelor Arabe Unite. Cei doi se vor duela chiar de Crăciun, mai precis, pe 26 decembrie. Atunci va avea loc meciul dintre Al Sharjah și Bani Yas.

Noi jucăm în continuare. Jucăm Cupa Ligii, pe 26 avem meci. A doua zi de Crăciun, am meci cu Oli. Nu se întrerupe la noi. Va fi un duel interesant cu Oli, are și timp să pregătească, acum. E un antrenor care a confirmat aici și este foarte apreciat”, a mai spus Daniel Isăilă, la AS.ro LIVE.

  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.