„Rămâne acea ruşine de penalty!” Gică Hagi, scos din minţi după Gaz Metan – Farul 1-1: „Cine sunteţi dumneavoastră?”

Gică Hagi s-a enervat la conferinţa de presă de după partida Gaz Metan – Farul 1-1. “Regele” a răbufnit la adresa unui jurnalist local, care a afirmat că Farul a primit “o ruşine de penalty”.

Gică Hagi, la o conferință de presă

Gică Hagi s-a enervat după Gaz Metan – Farul 1-1

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

  • Gică Hagi, dialog încins cu un jurnalist
  • Ce l-a enervat pe Gică Hagi

Farul Constanţa a obţinut în ultima clipă o remiză pe terenul celor de la Gaz Metan. Golgheterul Jefte Bentacor a egalat la ultima fază a meciului, dintr-un penalty contestat vehemetn de gazde. La finalul partidei, Hagi a spus că echipa sa merita să câştige.

Gică Hagi, scos din minţi după Gaz Metan – Farul 1-1

“Cred că meritam mai mult, meritam victoria”, a spus Gică Hagi, după care a început un dialog încins cu un jurnalist local.

“Per ansamblu, ați meritat un punct, dar rămâne acea rușine de penalty. Ion Crăciunescu a spus că n-a fost nici pomeneală de penalty”, a fost mesajul care l-a enervat pe Hagi.

“Cine sunteți dumneavoastră?”, l-a întrebat Hagi, vizibil iritat. Iar dialogul dintre cei doi a continuat.

Jurnalist: “De la un post de radio din Mediaș”.

Hagi: “Un post de radio? N-are nume?”.

Jurnalist: “Radio Ring”.

Hagi: ”Eu am înțeles că a fost ofsaid la golul din prima repriză. A fost ofsaid, s-a scris. Plus că a fost penalty la Jefte, iar fundașul vostru central trebuia să fie eliminat! N-am văzut faza penalty-ului, că eram departe”.

Gaz Metan – Farul 1-1 | Iulian Călin a pus gaz pe foc după ce a acordat uşor un penalty

Iulian Călin a pus gaz pe foc după ce a acordat uşor un penalty în prelungiri. De asemenea, un moment halucinant s-a petrecut înaintea executării loviturii de la 11 metri.

Gaz Metan Mediaş – Farul Constanţa a avut un final nebun cu arbitrul Iulian Călin în prim plan. În minutele de prelungiri, echipa lui Gică Hagi a primit un penalty contestat vehement de gazde, după un duel între Adrian Petrea şi De Moura.

Înaintea executării loviturii de la 11 metri s-a petrecut un moment halucinant: Yuri Matias l-a călcat pe picior pe Jefte Betancor. Golgheterul Farului a transformat penalty-ul, iar un scandal monstru s-a iscat pe teren. Bodyguarzii au intervenit pentru ca Iulian Călin să poată pleca în siguranţă!