Mesajul lui Karim Benzema, după ce Messi a câştigat Balonul de Aur 2021: „Joc fotbal pentru voi! Spectacolul trebuie să continue!”

Atacantul echipei Real Madrid, Karim Benzema, a reacţionat după ce a ocupat locul 4 în clasamentul Balonului de Aur, afirmând că “spectacolul trebuie să continue”.

Karim Benzema

Karim Benzema joacă la Real Madrid

Profimediaimages

  • Karim Benzema, reacţie după ce Messi a luat Balonul de Aur
  • Ce a psotat starul lui Real Madrid

Starul lui Real Madrid s-a clasat pe locul al patrulea în lupta pentru Balonul de Aur 2021. Benzema le-a transmis un mesaj fanilor, la câteva ore după ce Lionel Messi a primit al şaptelea Balon de Aur.

Reacţia lui Karim Benzema, după ce Messi a câştigat Balonul de Aur 2021

Mulţumesc tuturor celor care mă susţin. Joc fotbal pentru voi. Spectacolul trebuie să continue„, a scris Benzema pe reţelele de socializare.

Benzema a ocupat locul 4 în clasamentul Balonului de Aur, după Lionel Messi, Robert Lewandowki şi Jorginho.

Citește și:

Balonul de Aur 2021 | Declarația lui Lionel Messi despre Robert Lewandowski

Lionel Messi a câștigat Balonul de Aur 2021, dar a avut un mesaj clar pentru France Football, publicația care oferă cel mai important premiu individual al anului. Robert Lewandowski ar trebui să aibă acasă trofeul pentru 2020, susține sud-americanul.

”Toată lumea știe și este de acord cu faptul că tu ai fost câștigătorul anul trecut. Să sperăm că France Football îți va da premiul Balonul de Aur 2020. Cu toții știm că l-ai meritat și sper că îl vei avea acasă”, a spus Messi, după ce a primit al șaptelea Balon de Aur al carierei.

În 2020, France Football a decis să nu organizeze gala decernării Balonului de Aur, din cauza pandemiei de COVID-19. Astfel, Robert Lewandowski, cel care era considerat de toată lumea fotbalului principalul favorit, a ratat șansa carierei de a pune mâna pe trofeu.

Alături de Bayern Munchen, în 2020, Robert Lewandowski a câștigat tripla Liga Campionilor – campionat – Cupa Germanie, Supercupa Germaniei și Supercupa Europei. Jucătorul de 33 de ani e cotat la 60 de milioane de euro.

În 47 de meciuri adunate în sezonul 2019-2020, în toate competițiile, Lewa a marcat 55 de goluri și a oferit 10 pase de gol. 15 dintre goluri au venit în Liga Campionilor, iar 34 în Bundesliga.