„Fuma şi bea enorm, nu se trata de boli şi nu mergea la şcoală!” Dezvăluiri scandaloase despre Corina Caciuc, amanta lui Laurenţiu Reghecampf: „Asta e cea mai mare ruşine pentru o femeie!”

Foto

Kamara, cel care a avut o scurtă aventură cu Corina Caciuc, actuala amantă a lui Laurenţiu Reghecampf, a făcut dezvăluiri uluitoare. Artistul spune că amanata lui Reghecampf a avut o viaţă dezordonată.

Corina Caciuc

Corina Caciuc, surprinsă dansând lasciv

Colaj Click / Instagram

  • Kamara, dezvăluiri incredibile despre Corina Caciuc
  • Ce făcea în tinereţe amanta lui Reghecampf

Kamara spune că a încercat să o convingă pe Corina Caciuc, femeia care i-a distrus căsnicia Anamariei Prodan, să renunţe la viciile sale.

De mic eu mi-am crescut frații pentru că tatăl nostru a murit când eu aveam șapte ani. Am trei surori și un frate. Mă durea cumva sufletul să văd o tânără care își irosea viața, care nu mergea la școală, care fuma enorm, care nu se trata de diferite boli, care nu avea legătură cu părinții ei, care bea enorm, considerând că o astfel de viață se irosește aiurea și tinerețea nu e veșnică și cea mai mare rușine pentru o femeie este să fie tratată așa de bărbați. Chiar lecția aceea de viață a fost ca ea să conștientizeze că se va face de cel mai mare râs dacă nu se oprește și dacă nu o ia pe calea cea bună și normală pentru un om„, a spus Kamara la realitateasportivă.net.

În spaţiul public au apărut şi informaţii conform cărora Corina Caciuc ar fi avut o „apropiere” şi faţă de dansatorii din trupa lui Kamara. Artistul a preferat să ofere un răspuns diplomat atunci când a fost întrebat de acest lucru.

Nu vreau să vorbesc despre dansatori sau alte persoane căci fiecare are familie și acest subiect cu această fată chiar nu interesează pe nimeni. E lesne de înțeles că singura persoană care își face cu disperare reclamă în această poveste este cea necunoscută și sper că toată lumea a înțeles acest lucru. În această poveste ce este hilar că singura persoană care își face reclamă, căci este avidă după ea, este persoana necunoscută„, a mai spus Kamara.

Citește și:

Fostul iubit al Corinei Caciuc dă cărţile pe faţă: „Nici nu am întrebat-o cum o cheamă”

Ies la iveală noi amănunte absolut incendiare despre femeia care a despărţit-o pe Anamaria Prodan de Laurenţiu Reghecampf. Fostul iubit al Corinei Caciuc, cântăreţul Kamara s-a decis să dea cărţile pe faţă. Vedeta a spus cum a cunoscut-o pe Corina, dar şi cel fel de relaţie a avut, de fapt, cu aceasta.

Laurenţiu Reghecampf a decis să pună capăt căsniciei de 15 ani cu Anamaria Prodan din cauza relaţiei pe care o are cu Corina Caciuc. Se pare că antrenorul s-a mutat deja împreună cu iubita lui şi urmează să se şi căsătorească după ce divorţul de agentă se va oficializa.

Kamara, cel care va realiza o emisiune la noua televiziune a Anamariei Prodan s-a decis să spună totul. Este foarte supărat că este întrebat despre această relaţie.

„Este prima și ultima dată când voi vorbi despre acest subiect care pentru mine nu înseamnă nimic. Îi mulțumesc foarte mult acestei fete că m-a ajutat enorm să mă cunoască lumea și pe mine după 17 ani de muzică alături de trupa Alb Negru.

Se pare că cele cinci albume de succes pe care le-am scos nu m-au ajutat, nici reprezentarea României la Eurovision, premiile de la Media Music Awards, premiile de la festivalul de la Mamaia, filmele și serialele în care am jucat… toate acestea nu mi-au fost de folos. Bine că a apărut la scenă acum ceva timp și cele câteva ore noaptea m-au făcut cunoscut. Probabil că și Reghecampf are exact același noroc. Ea ne-a făcut celebri pe amândoi și ne-a promovat de vuiește lumea în țară”, a spus artistul, conform realitateasportiva.net.