Balonul de Aur 2021 | „Messi cel mai bun fotbalist care a existat vreodată, dar nu a meritat anul acesta!” Verdictul lui Dan Petrescu

Balonul de Aur 2021. Lionel Messi a câştigat marele trofeu, însă au apărut primele voci care contestă decizia celor de la France Football. Multă lume ar fi vrut ca Robert Lewandowski să fie desemnat Balonul de Aur.

Dan Petrescu a ajuns la stadionul CFR-ului şi negociază acum cu Neluţu Varga

Dan Petrescu a spus că Lionel Messi nu merita să câştige Balonul de Aur

Hepta

  • Lionel Messi a câştigat Balonul de Aur
  • Verdictul dat de Dan Petrescu

Dan Petrescu e de părere că Lionel Messi nu ar fi meritat să câştige în acest an Balonul de Aur. Antrenorul campioanei precizează, totuşi, că Messi e cel mai bun fotbalist care a existat vreodată.

Verdictul lui Dan Petrescu: „Nu ştiu dacă a meritat Messi anul acesta”

Nu știu dacă a meritat Messi anul ăsta… a meritat? Lewandowski, Jorginho… Messi e cel mai bun fotbalist care a existat vreodată, părerea mea, dar anul acesta merita altcineva. Lewandowski sau Jorginho de la Chelsea„, a spus Dan Petrescu, după CFR Cluj – Academica Clinceni 2-0.

Citește și:

Balonul de Aur 2021 | Declarația lui Lionel Messi despre Robert Lewandowski

Lionel Messi a câștigat Balonul de Aur 2021, dar a avut un mesaj clar pentru France Football, publicația care oferă cel mai important premiu individual al anului. Robert Lewandowski ar trebui să aibă acasă trofeul pentru 2020, susține sud-americanul.

”Toată lumea știe și este de acord cu faptul că tu ai fost câștigătorul anul trecut. Să sperăm că France Football îți va da premiul Balonul de Aur 2020. Cu toții știm că l-ai meritat și sper că îl vei avea acasă”, a spus Messi, după ce a primit al șaptelea Balon de Aur al carierei.

În 2020, France Football a decis să nu organizeze gala decernării Balonului de Aur, din cauza pandemiei de COVID-19. Astfel, Robert Lewandowski, cel care era considerat de toată lumea fotbalului principalul favorit, a ratat șansa carierei de a pune mâna pe trofeu.

Alături de Bayern Munchen, în 2020, Robert Lewandowski a câștigat tripla Liga Campionilor – campionat – Cupa Germanie, Supercupa Germaniei și Supercupa Europei. Jucătorul de 33 de ani e cotat la 60 de milioane de euro.

În 47 de meciuri adunate în sezonul 2019-2020, în toate competițiile, Lewa a marcat 55 de goluri și a oferit 10 pase de gol. 15 dintre goluri au venit în Liga Campionilor, iar 34 în Bundesliga.