Variantă surpriză pentru înlocuirea lui Mirel Rădoi: „Pe ei i-aş vedea”. Cine ar putea fi noul selecţioner

Mirel Rădoi a anunţat că pleacă de la echipa naţională, iar negocierile cu Gică Hagi şi Răzvan Lucescu au picat. Ambii au refuzat să preia România, iar Răzvan Burleanu este în căutare de selecţioner. Apar acum două variante surpriză pentru preluarea reprezentativei.

Variantă surpriză pentru înlocuirea lui Mirel Rădoi

Variantă surpriză pentru înlocuirea lui Mirel Rădoi

Profimedia

  • Variantă surpriză pentru înlocuirea lui Mirel Rădoi
  • Cine ar putea fi noul selecţioner

Antrenorul Rapidului, Mihai Iosif, spune că Dan Petrescu, dar şi Marius Şumudică sunt potriviţi pentru a-l înlocui pe Mirel Rădoi la echipa naţională a României. Tehnicianul Rapidului l-a adus în discuţie şi pe Mircea Lucescu, dar ultimul este sub contract cu Dinamo Kiev şi este greu de convins să renunţe pentru a reveni în ţară.

Variantă surpriză pentru înlocuirea lui Mirel Rădoi

Mirel Rădoi a spus adio echipei naţionale, iar Răzvan Burleanu caută un nou selecţioner. Gică Hagi şi Răzvan Lucescu au refuzat deja revenirea în funcţia de seşecţioner. Acum, antrenorul revelaţiei Rapid, Mihai Iosif, iese la rampă şi vine cu două nume surpriză, Marius Şumudică şi Dan Petrescu. Şi Mircea Lucescu este o soluție pentru echipa națională, însă nu crede că va renunța la proiectul de la Dinamo Kiev.

”Cei care au fost căutați au fost îndreptățiți. Eu îi văd pe Dan Petrescu și Șumudică. Pe ei i-aș vedea eu, m-ați întrebat, v-am răspuns. Mircea Lucescu este mereu o variantă, dar e implicat la Dinamo Kiev și, la fel ca Răzvan, nu cred că ar da curs ofertei”, a declarat Mihai Iosif, la conferința de presă dinaintea meciului Rapid – CS Mioveni, de sâmbătă, de la ora 20.30.

Citește și:

Marius Şumudică, legat de contractul din Turcia

La fel ca Gheorghe Hagi şi Răzvan Lucescu, Dan Petrescu și Marius Șumudică se află, de asemenea sub contract. Dan Petrescu e legat de CFR Cluj, iar Marius Şumudică este sub contract, cu formația turcă Yeni Malatyaspor, pe care a preluat-o în octombrie. Mandatul lui Șumudică la Malatya a început bine, cu două succese. Apoi, a urmat căderea echipei. Trei înfrângeri consecutive şi Marius Șumudică a luat foc.

Antrenorul român a dat de pământ cu proprii jucători. ”Şi-au bătut joc de club, de oraș și de suporteri”, a spus Şumudică. Mai mult, antrenorul e convins că echipa sa se află într-o poziție delicată, pentru că nu are suficienți jucători care să poată faca față nivelului primei ligi din Turcia.