Randers – CFR Cluj LIVE TEXT (22:00). Asalt total pentru calificare! Ultima șansă în Conference League pentru campioana României. Echipele probabile

Randers – CFR Cluj, meci contând pentru etapa cu numărul 5 din cadrul grupelor UEFA Conference League, se joacă joi de la ora 22:00, LIVE TEXT pe AS.ro.

Randers - CFR Cluj

Randers – CFR Cluj

Hepta

  • Randers – CFR Cluj, LIVE TEXT pe AS.ro
  • Ultima șansă în Conference League pentru campioana României

LIVE TEXT Randers – CFR Cluj (22:00) | Echipele probabile

Randers: Carlgren – Kallesøe, Piesinger, Marxen, Kopplin – Kehinde, Johnsen, Lauenborg, Ankersen – Kamara, Odey
Antrenor: Thomas Thomasberg

CFR Cluj: Bălgrădean – Susic, Burcă, Bouhenna, Camora – Culio, Bordeianu, Deac – Omrani, Debeljuh, Păun
Antrenor: Dan Petrescu

CFR Cluj, ultima șansă în Conference League

CFR Cluj are doar un punct în Conference League după 4 meciuri și este pe ultimul loc în grupă. Echipa lui Dan Petrescu mai păstrează doar șanse teoretice la calificare și este obligată să câștige la Randers ca să poată spera în continuare. Chiar și cu o victorie în Danemarca, campioana României tot ar putea să fie eliminată, asta dacă Jablonec o învinge pe AZ Alkmaar. Chiar și așa, Dan Petrescu încă mai crede în calificare.

„Jucăm împotriva unei echipe foarte puternice, locul 3 în Danemarca, au o echipă extraordinară. Randers are nevoie de victorie mâine, nu-i ajută egalul. Noi avem o șansă la victorie, dacă Jablonec nu va câștiga mâine. Noi suntem într-o perioadă bună acum, mai bună decât înainte. Avem mici probleme de lot, dar dacă toți jucătorii vor fi bine din punct de vedere fizic vom avea o șansă.

Noi avem 2-3 jucători importanți cu probleme, să vedem dacă vor trece peste antrenamentul de azi. Petrila este cel mai mare absent, ar fi fost important să-l avem aici. Meritam să avem patru egaluri în grupă, cum a reușit Randers. Cu puțin noroc nu am fi pierdut niciun joc. Ar fi important și pentru bugetul clubului să câștigăm mâine. În țări precum Danemarca, Norvegia și Suedia trebuie să fii puternic pentru a câștiga”, a spus Dan Petrescu, la conferința de presă dinaintea meciului.

Randers – CFR Cluj se joacă joi, 25 noiembrie, de la ora 22.00. În tur, în Gruia, CFR Cluj și Randers au terminat la egalitate, scor 1-1.