Randers – CFR Cluj 2-1 | Conducerea campioanei ia măsuri după umilinţa din Conference League: „Trebuie să scăpăm de jucători”. Ardelenii, eliminaţi din Europa înaintea ultimei etape

Conducerea celor de la CFR Cluj ia măsuri dure după eliminarea din Conference League. Chiar preşedintele campioanei, Cristi Balaj, a anunţat ce jucători vor fi puşi pe liber după eliminarea din a treia competiţie europeană.

Dan Petrescu va pierde mai mulţi jucători

Dan Petrescu va pierde mai mulţi jucători

Profimedia

  • Conducerea campioanei ia măsuri după umilinţa din Conference League
  • Ardelenii, eliminaţi din Europa înaintea ultimei etape

Randers – CFR Cluj 2-1 a fost meciul care a pecetluit eliminarea campioanei din Conference League, cu o etapă înaintea finalului meciurilor din grupe. La finalul meciului, preşedintele ardelenilor, Cristi Balaj, a anunţat măsuri dure.

CFR Cluj scapă de mai mulţi jucători după eliminarea din Conference League

„În iarnă, trebuie să scăpăm de jucătorii plătiţi de CFR şi pe care nu îi putem pune pe listă. Noi i-am dori, dar nu îi putem folosi. Era o majoritate pentru schimbarea acestei legi, dar am înţeles că ar fi trebuit unanimitate. Avem jucători plătiţi care dacă le adunăm salariile pe un an de zile ar reprezenta chiar restanţele financiare pe care le avem acum. Ne gândim şi la ei, nu doar la noi. Cei care sunt pe listă, vom trage linie şi decidem care rămâne. Avem în vedere şi alţi jucători. E vorba de achiziţii. La CFR Cluj antrenorul are ultimul cuvânt, e cel care decide”, a spus preşedintele ardelenilor, Cristi Balaj, conform digisport.ro.

Cristi Balaj o laudă pe Randers

Cristi Balaj încă mai făcea calcule de calificare înaintea partidei. Spune că ardelenii meritau un egal în Danemarca. „E o oarecare tristeţe. Cu puţină atenţie, puteam obţine un egal. Sunt dezamăgit. Puteam obţine un egal. Nu meritam să câştigăm. O echipă gazdă foarte bună, sudată, cu jucători ofensivi. Să fim corecţi, avem de muncit. Ştim care sunt minusurile noastre. Puteam obţine un egal fără acea fază fixă”, mai spus Balaj, conform sursei citate.

Citește și:

Chiar dacă a recunoscut că sunt probleme cu banii la CFR Cluj, Cristi Balaj e convins că echipa campioană nu va intra în insolvenţă„Am spus de la început că suntem o echipă pragmatică, nu facem spectacol. Rămâne să facem unele schimbări în pauza competiţională şi apoi în vară ca să îmbunătăţim lotul. CFR nu are astfel de probleme cu insolvenţa şi nici probleme financiare. Atâta timp cât nu s-a pus problema în cadrul clubului de insolvenţă, nu are rost să mai vorbim”, a mai spus fostul arbitru.