Randers – CFR Cluj 1-2 | Campioana României este OUT din Europa şi a început „curăţenia”! Un jucător cu patru titluri câştigate în Gruia a fost dat afară. „I-a fost reziliat contractul!”

Cristi Balaj a făcut un anunţ surprinzător după meciul Randers – CFR Cluj, scor 1-2, din etapa a 5-a a grupei D din Conference League. Campionii României au suferit un nou eşec şi au nu mai au nicio şansă să obţină calificarea în turul următor al competiţiei.

Giedrius Arlauskis

Giedrius Arlauskis şi-a reziliat contractul cu CFR Cluj

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

  • Giedrius Arlauskis a fost dat afară de la CFR Cluj
  • Anunţul făcut, în miez de noapte, de Cristi Balaj

Ardelenii sunt fără victorie şi ocupă ultimul loc în grupă. În Danemarca au suferit cea de-a 5-a înfrangere consecutivă în deplasarile din cupele europene. Eliminată şi din Cupa României, gruparea din Gruia rămâne doar cu lupta pentru titlul din Liga 1. A început deja „curăţenia” la CFR Cluj.

Giedrius Arlauskis a fost dat afară de la CFR Cluj

Preşedintele lui CFR Cluj a anunţat, oficial, că Giedrius Arlauskis nu mai este portarul liderului din Liga 1. Se anunţă şi alte plecări.

Arlauskis i-a fost reziliat contractul, nu aş vrea să dezvolt subiectul… Nu este jucătorul CFR-ului în acest moment„, a declarat Cristi Balaj la telekomsport.ro.

România rămâne fără nicio reprezentantă în Europa. CFR Cluj mai are de jucat doar meciul de acasă, cu Jablonec, dar nu mai are nicio şansă să se claseze pe unul dintre primele două locuri din grupa D.

CFR Cluj este liderul Ligii 1 după cele 16 etape din Liga 1. Are opt puncte avans faţă de principala urmăritoare, FCSB. Pentru echipa lui Dan Petrescu urmează confruntarea din Gruia cu Academica Clinceni. Patru victorii la rând, fără gol primit, are CFR în campionatul României.

Citește și:

Giedrius Arlauskis a dat cărţile pe faţă

Cu patru titluri câştigate în Gruia, Giedrius Arlauskis a căzut în dizgraţia conducerii de la CFR Cluj după ce l-a susţinut public pe Marius Şumudică. Accidentat, lituanianul nu a fost inclus pe lista UEFA. Arlauskis l-a enervat şi pe Dan Petrescu, după ce a plecat în Lituania.

Am plecat din cauza situației președintelui Marian Copilu. Suntem prieteni buni, el m-a convins să revin în România. Eu îmi țin cuvântul. Când am văzut că el nu mai e în club, am spus că nici eu nu vreau să mai rămân.

Credeam că îmi voi încheia cariera în România. M-am accidentat la gleznă în timpul meciului cu Young Boys. Am luat o pauză, dar la antrenament m-am lovit din nou. S-a inflamat și a sângerat. Cu Steaua Roșie am luat medicamente și nu nu simțeam nimic când pășeam. La retur, medicamentele nu și-au mai făcut efectul după vreo 30 de minute. Era o durere uriașă. Nu e o accidentare gravă, dar e foarte dureros.

I-am spus agentului că aș vrea să merg în Japonia, pentru țară și pentru cultură. Sunt și vedete acolo!”, a spus Arlauskis, potrivit 15min.it.