Mircea Rednic a dat verdictul: „Asta e Craiova veche, cea la care am antrenat”. „Puriul” aprinde Oltenia înaintea confruntării cu oltenii lui Eugen Trică

Mircea Rednic a dat verdictul chiar înaintea meciului direct Dinamo – FC U Craiova 1948. Antrenorul echipei din Ştefan cel Mare a vorbit despre războiul Craiovelor şi a anunţat care este echipa pe care el o consideră continuatoarea de drept a Universităţii Craiova.

Mircea Rednic, verdict în privinţa Universităţii Craiova

Mircea Rednic, verdict în privinţa Universităţii Craiova

Profimediaimages

  • Mircea Rednic a dat verdictul
  • „Puriul” aprinde Oltenia înaintea confruntării cu oltenii lui Eugen Trică

Dinamo – FC U Craiova 1948 este un adevărat derby pentru evitarea retrogradării. Meciul acesta deschide a doua etapă a returului sezonului regulat, iar Mircea Rednic a atins un subiect extrem de sensibil.

Mircea Rednic a dat verdictul

Antrenorul echipei din Ştefan cel Mare spune că FC U Craiova 1948 este adevărata continuatoare a vechii echipe Universitatea Craiova. Mai mult, Rednic spune că le respectă pe ambele Craiove, dar a dat verdictul. „Pentru mine, este Craiova veche, Craiova la care am antrenat. Eu nu vreau să iasă discuţii, dar asta e clar. Eu am tot respectul pentru ambele echipe, dar după părerea mea echipa lui Mititelu este adevărata Craiova. Au adus foarte mulţi jucători, au schimbat şi antrenorul şi au nevoie de puncte ca şi noi. E clar că va fi un meci greu pentru ambele echipe … plus rivalitatea dintre cele două echipe. Meciul ăsta este foarte important, dar ne-am pregătit foarte bine”, a spus Mircea Rednic, la conferința de presă dinaintea meciului cu noua şi vechea echipă pregătită de către Eugen Trică.

Citește și:

Dinamo şi FC U Craiova 1948, situaţii dificile

Adversarele de vineri au o situaţie complicată în clasamentul Ligii 1. Dinamo e penultima în clasament, după 16 etape, cu doar 8 puncte acumulate. De partea cealaltă, oltenii lui Eugen Trică se află pe o poziţie mai sus, cu 14 puncte. Mircea Rednic a antrenat Universitatea Craiova în sezonul 2004-2005, dar a plecat în iarnă. La finalul acelui sezon, Ştiinţa a retrogradat în liga secundă, fiind prima retrogradare din istorie pentru echipa olteană. U Craiova 1948 și Universitatea Craiova sunt rivalele din Bănie. U Craiova 1948 a promovat în acest sezon în Liga 1.