Manchester United și-a ales noul antrenor! Cine îl va pregăti pe Cristiano Ronaldo. Anunțul făcut de englezi

Manchester United și-a ales noul antrenor după demiterea lui Ole Gunnar Solskjaer. Favoritul “diavolilor” este Ralf Rangnick (63 de ani).

Manchester United și-a ales noul antrenor

Manchester United și-a ales noul antrenor

Profimediaimages

  • Manchester United și-a ales noul antrenor
  • Cine îl va pregăti pe Cristiano Ronaldo

Ralf Rangnick este în prezent director sportiv la clubul Lokomotiv Moscova. The Athletic anunță că Manchester United a ajuns deja la un acord cu antrenorul german și așteaptă acum eliberarea sa din funcție de la echipa din Rusia.

Manchester United și-a ales noul antrenor

Mai trebuie doar ca Lokomotiv Moscova să-și dea acordul pentru ca Rangnick să plece la Manchester United. Englezii văd acest lucru precum un obstacol în calea mutării.

Ralf Rangnick ar urma să semneze cu Manchester United până la finalul sezonului, în calitate de antrenor interimar. Germanul nu va fi însă pe banca la meciul din weekend cu Chelsea și ar putea să-și înceapă mandatul abia săptămâna următoare.

Rangnick s-a întâlnit cu șefii lui United, la Manchester, la începutul acestei săptămâni, dar a refuzat să oferta inițială a englezilor. „Diavolii” au venit apoi cu o propunere înbunătățită care a fost pe placul antrenororului de 63 de ani.