Lovitură teribilă pentru Anamaria Prodan! Ar putea pierde multe milioane de euro. Scandalul se va termina la tribunal

Foto

O nouă lovitură teribilă încasată de către Anamaria Prodan. Vedeta este foarte aproape de a pierde multe milioane de euro. Un nou scandal este pe cale să izbucnească şi totul se va tranşa la tribunal. Anamaria Prodan este într-o situaţie fără ieşire.

O nouă lovitură pentru Anamaria Prodan

O nouă lovitură pentru Anamaria Prodan

Antena Sport

  • Lovitură teribilă pentru Anamaria Prodan
  • Ar putea pierde multe milioane de euro

Anamaria Prodan este foarte aproape de a primi o nouă lovitură. După scandalul divorţului de Laurenţiu Reghecampf şi cel în care a ajuns la tribunal cu Dennis Man, vedeta este foarte aproape de a pierde un nou jucător important.

Lovitură teribilă pentru Anamaria Prodan

După ce i l-a suflat pe Dennis Man, Giovanni Becali îl ia şi pe puştiul Ianis Stoica. Atacantul de doar 18 ani vrea să rupă înţelegerea cu Anamaria Prodan şi să fie impresariat de cptre Giovanni Becali. Se pare că Ianis Stoica ar fi trimis deja notificare către agent pentru încetarea contractului de reprezentare, anunţă gsp.ro. Este un alt scandal de tipul Dennis Man, în care Anamaria Prodan pierde un jucător de pe urma căruia putea să încasaze multe milioane de euro ca şi comisioane în urma transferurilor sale ulterioare.

Astfel, după Dennis Man şi Ianis Stoica îi întoarce spatele Anamariei Prodan, unul dintre puţinii jucători de la FCSB pe care vedeta îi mai impresaria. Mai mult, Anamaria Prodan i-a făcut reclamă lui Ianis Stoica în ultimele săptămâni, în mai multe apariții în presa europeană, dar de acest lucru poate profita chiar duşmanul ei, Giovanni Becali.

Citește și:

Ianis Stoica îl vrea impresar pe Giovanni Becali

Tânărul atacant și-a manifestat dorința de a fi reprezentat de firma lui Giovanni, iar asta va duce la un nou conflict. Astfel, Anamaria Prodan îl amenință cu un proces, la fel ca în cazul lui Dennis Man. Mai mult, vedeta a anunţat că îl va reclama pe jucător la FRF pentru a obține suspendarea fotbalistului. Dacă îl pierde și pe Ianis Stoica, Anamaria Prodan va rămâne cu un singur jucător important la FCSB, fundașul central Iulian Cristea, aflat şi acesta în dizgraţia lui Gigi Becali.

Giovanni Becali a revenit puternic în fotbal și a intermediat cele mai importante transferuri din Liga 1. Vărul lui Gigi Becali a purtat negocierile pentru mutarea lui Dennis Man la Parma, dar și pentru cea a lui Olimpiu Moruțan la Galatasaray. Şi Ianis Stoica este o miză pe piaţa transferurilor. Tânărul atacant ar fi monitorizat de mai multe echipe din Europa.