Galatasaray se pregăteşte să mai transfere un jucător român! Fotomac a anunţat cine este pe lista lui Fatih Terim. Veste excelentă pentru Olimpiu Moruţan şi Alex Cicâldău

Conducătorii lui Galatasaray sunt mulţumiţi de Olimpiu Moruţan şi Alex Cicâldău, aşa că s-au hotărât să mai transfere un jucător român la Istanbul. Fatih Terim a întocmit o listă scurtă, pe care se regăsesc patru fotbalişti din naţionala României. Trei sunt din Liga 1.

Fatih Terim

Fatih Terim mai are patru jucători români pe lista de transferuri

Zuma Press / Tolga Adanali via Hepta

Jurnaliştii de la Fotomac au făcut anunţul care e pe placul patronilor principalelor contracandidate la titlu. Gruparea Cim Bom a pus ochii pe tineri de mare perspectivă de la CFR Cluj, FCSB şi Universitatea Craiova.

Patru jucători români, pe lista de transferuri a lui Galatasaray

Galatasaray l-a adus pe Olimpiu Moruţan şi acum a pus alţi patru jucători români pe lista de transferuri. Unul dintre ei este Ianis Stoica. Tânărul de 18 ani este extremă la FCSB. Mai este şi tânărul de 21 de ani, Claudiu Petrila, care joacă la CFR Cluj„, a anunţat sursa citată.

Şi Universitatea Craiova ar putea să trimită încă un jucător la Galatasaray. După ce a încasat 6.5 milioane de euro în schimbul lui Cicâldău, Mihai Rotaru l-ar putea vinde şi pe Andrei Ivan. Cel de-al patrulea fotbalist român monitorizat de Fatih Terim este Dennis Man, care nu s-a adaptat la Parma şi este o variantă pentru turci.

Giovanni Becali a dezvăluit că a avut deja o ofertă pentru Dennis Man din Turcia, dar pretențiile financiare ale celor de la Parma au fost prea mari.

Giovanni Becali, ultimele detalii despre situatia lui Dennis Man

Agentul de jucători a precizat că, deși nu mai este titular, Man vrea să se lupte la Parma și să revină în Serie A.

A fost un interes din partea unui club turc. Mi-au transmis care este dorința lor. Am vorbit apoi cu șefii Parmei care au spus că Dennis Man va pleca doar pentru un anumit preț.

După aceea, echipa turcă a renunțat când a auzit ce preț a cerut Parma. Dennis Man mai are 5 ani de contract, se gândește doar la Parma și vrea să prindă cel puțin barajul de promovare în Serie A”, a spus Giovanni Becali, potrivit Parma Live.

Man ar putea fi din nou coechipier cu Olimpiu Moruţan, cel care a avut evoluţii extrem de remarcate la Galatasaray.