Dinamo – Flensburg | „Dulăii”, înfrângere categorică în Liga Campionilor. Trupa lui Xavi Pascual nu a avut nicio şansă în faţa germanilor

Dinamo a încasat o înfrângere dureroasă în Liga Campionilor la handbal masculin. Trupa antrenată de spaniolul Xavi Pascual nu a avut nicio şansă în faţa germanilor de la Flensburg care s-au impus la 8 goluri diferenţă în meciul de la Bucureşti.

Dinamo, înfrângere categorică

Dinamo, înfrângere categorică

Hepta

  • „Dulăii”, înfrângere categorică în Liga Campionilor
  • Românii nu au avut nicio şansă în faţa germanilor

Dinamo – Flensburg s-a terminat 20-28, în etapa a 8-a a grupei B din Liga Campionilor. Prima repriză a fost una echilibrată şi s-a terminat 13-13. În repriza a doua, dulăii s-au probuşit total. Au mai reuşit doar 8 goluri.

„Dulăii”, înfrângere categorică în Liga Campionilor

Campioana României a reuşit să ţină aproape de Flensburg Handewitt doar în primele 30 de minute. Partea secundă a fost una de coşmar pentru echipa lui Xavi Pascual. Principalii marcatori ai partidei au fost Ghionea şi Nantes, câte 5 goluri, pentru Dinamo, respectiv Mensing 9, pentru Flensburg.

Tot joi s-a mai jucat partida dintre Vive Kielce – FC Barcelona 29-27. Anterior, Dinamo Bucureşti a obţinut următoarele rezultate în grupa B: 32-29 cu Kielce, 30-41 cu PSG, 26-27 cu FC Porto, 32-36 cu FC Barcelona, 27-28 cu HC Motor, 31-29 cu Veszprem şi 30-37 cu Flensburg.

Citește și:

Dinamo, ultima în grupa din Liga Campionilor

În ciuda victoriilor senzaţionale cu Kielce şi Veszprem, Dinamo e ultima în grupa de Liga Campionilor. Campioana României are 4 puncte după 8 etape şi e lanterna roşie a grupei B. În următoarea etapă, campioana României va juca în deplasare, cu Veszprem, în 2 decembrie. După disputarea partidelor tur-retur în ambele grupe ale Ligii Campionilor, încep fazele eliminatorii, din 30 martie 2022, play-off şi sferturi, iar Turneul Final Four va avea loc în 18-19 iunie.