„Dacă vor pierde, nu vor mai avea nicio şansă!” Florin Tănase vrea să le „distrugă” visul de titlu al oltenilor: „Ei trebuie să recupereze multe puncte!”

Florin Tănase pune presiune pe olteni înainte de Universitatea Craiova – FCSB, derby-ul etapei a 17-a. Căpitanul FCSB e de părere că, în cazul unei înfrângeri. echipa lui Laurenţiu Reghecampf va ieşi din lupta pentru titlu. În tur, FCSB s-a impus cu 4-1.

Florin Tănase

Florin Tănase este capitanul celor de la FCSB

FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

  • Florin Tănase, mesaj războinic înainte de Universitatea Craiova – FCSB
  • Ce a spus despre echipa lui Reghecampf

Florin Tănase e de părere că FCSB poate câştiga derby-ul cu Universitatea Craiova, aşa cum a făcut-o şi în tur. Căpitanul FCSB spune că presiunea este pe echipa lui Laurenţiu Reghecampf, având în vedere ultimele rezultate.

Florin Tănase pune presiune pe Universitatea Craiova

A fost un meci foarte bun pentru noi, ținând cont că am avut și foarte mulți suporteri alături, ne-au împins de la spate și am reușit să câștigăm cu un asemenea scor.

Sper că vom face un meci la fel de bun în deplasare și să ne întoarcem cu cele trei puncte. cu siguranță că va fi dificil, ei trebuie să recupereze mai multe puncte față de lider, dacă vor pierde, nu vor mai avea nicio șansă”, a declarat Florin Tănase pentru FCSB TV.

Citește și:

Mihai Stoica şi Sorin Cîrţu, contre înainte de Universitatea Craiova – FCSB

Mihai Stoica a reacţionat dur, după ce s-a pus la îndoială corectitudinea victoriei celor de la FCSB cu FC Botoşani, scor 3-1. Cornel Dinu şi preşedintele Universităţii Craiova, Sorin Cîrţu, au făcut o serie de declaraţii controversate după victoria celor de la FCSB.

„Pentru cei care s-au uitat la meci… Dacă debitezi asemenea inepţii, ori n-ai nicio legătură, eşti rău intenţionat sau prost de bubui. Adică în prima repriză le-am spus jucătorilor să nu atace, iar celor de la Botoşani să marcheze? Apoi s-a vorbit invers pentru a doua repriză?

Oamenii sunt prea proşti, prea proşti. Botoşani cum s-a dat la o parte? Le-a spus Croitoru <<Ce n’est pas possible aujourd’hui? (n.r. – Azi nu e posibil)>> Lui Edjouma cum i-a zis? Sunt prea bazaconii prea mari, prea mari„, a spus Mihai Stoica la telekomsport.ro.

Preşedintele Universităţii Craiova nu a rămas dator după ce Mihai Stoica l-a atacat în urma ironiilor despre FCSB – FC Botoşani 3-1. Sorin Cârţu a dat de pământ cu managerul general de la FCSB.

„Ce, sunt obligat să văd meciurile lor? Interpretările au fost făcute de ziarişti. Nu trebuie să analizăm amândoi partidele la fel, că suntem pe poziţii diferite. Una fac eu analiza, alta face el! Eu fac analiza din punctul de vedere al ăluia care a jucat sute de meciuri, fac analiza din partea ăluia care a antrenat sute de jocuri. El face analize la fotbal pe ceea ce vede.

Unul care în viaţa lui n-a avut şansa să facă un prim unsprezece sau în fotbal sa bată un corner. Cred că nici aut nu-l lăsau să bată! Despre ce analize să vorbim noi amândoi… E diferenţă mare de tot… aşa că ce polemică sa am eu cu MM într-o problemă de asta de analize. Aş avea o problema dacă vedem amândoi la fel!”, a declarat Sorin Cârţu, în exclusivitate, pentru Antena Sport.