CSM Lugoj, calificare în optimile de finală ale Cupei Challenge

Echipa de volei feminin CSM Lugoj a învins joi, în deplasare, formaţia elveţiană Sm’Aesch Pfeffingen, scor 3-1, şi s-a calificat în optimile de finală ale Challenge Cup. Timișencele se impuseseră și în partida tur cu 3-2, după ce au fost conduse cu 2-0 la seturi.

În partida din Elveția, lugojencele au început mai bine și și-au adjudecat primul acut la 21. A urmat replica gazdelor, care s-au impus în setul doi la 22, dar au urmat apoi alte două seturi foarte bune făcute de timișence:25-23 în actul trei și 28-26 în cel de-al patrulea, astfel că gruparea antrenată de Ugljesa Segrt a făcut pasul spre optimile de finală.

Următorul adversar pentru bănățence este Sokol Post Viena. Primul joc va avea loc în data de 8 decembrie, în Austria, iar returul, cu public credem noi, în 15 decembrie la Lugoj.

Vă reamintim, CSM Lugoj a intrat în competiţie din primul tur, în care a eliminat cu dublă victorie formaţia slovacă Pirane Brusno. În optimile Challenge Cup a ajuns încă de săptămâna trecută şi formaţia CS Medgidia, care la prima participare în cupele europene a eliminat echipa croată OK Kastela (3-1 şi 3-1).