„Aşa şi eu vreau să cumpăr Real Madrid!” Gigi Becali îi ironizează pe ultraşi, după ce au anunţat că vin cu o ofertă de cumpărare a echipei: „Ei vor strânge 100.000 de euro! Stau să citesc scrisori de intenţie aiurea?!”

EXCLUSIV

Gigi Becali a ironizat strategia suporterilor de a strânge bani pentru a cumpăra FCSB. Liderul galeriei celor de la FCSB a spus că i-a trimis o scrisoare de intenţie lui Gigi Becali. Patronul FCSB spune că cine vrea să cumpere clubul, să vină la Palat ca să negocieze personal şi să îi aducă şi dovada că are în conturi 10 milioane de euro.

Gigi Becali a dezvăluit cine face schimbările la FCSB

Gigi Becali a anunţat că vrea să vândă FCSB

Hepta

  • Gigi Becali îi ironizează pe suporteri
  • Anunţul făcut de patronul FCSB

Gigi Becali spune că visul fanilor de a cumpăra FCSB este la fel de realizabil ca şi cel în care omul de afaceri ar vrea să cumpere Real Madrid. Becali e de părere că ultraşii FCSB nu vor putea să strângă mai mult de 100.000 de euro.

Gigi Becali îi ironizează pe ultraşi

La mine, cine vrea să cumpere, să facă ofertă şi îmi dea contul. Cu garanţie bancară şi să aibă 10 miioane de euro în cont. Aşa şi eu vreau să cumpăr Real Madrid. Am trimis scrisoare de intenţie la Real Madrid, ca să cumpăr. Să spună numărul de cont, ca să le bag banii şi să îmi spună în ce condiţii pot să cumpăr. Ei cred că pot să strângă pe Facebook banii.

Şi au făcut o scrisoare intenţie, ca eu să le spun. Ei vor strânge 100.000 de euro, nu au cum să strângă 10 milioane de euro. Eu nu îi bag în seamă! Stau să citesc scrisori de intenţie aiurea? Cine vrea să cumpere, să vine Mustaţă cu el în faţa mea. Bă, domnul Becali, vreau să cumpăr! Băi, ia arată câţi bani ai! Dă o scrisoare de garanţie bancară că ai 10 milioane de euro. Hai să negociem acuma! Nu că dau scrisori de intenţie! Că scrisori de inteţie poţi să dai miliarde„, a spus Gigi Becali, în exclusivitate la AS.ro.

Cine sunt oamenii de afaceri care vor să o cumpere pe FCSB

Gigi Becali a anunțat că e dispus să-și vândă clubul, FCSB, pentru 10 milioane de euro. Suporterii vicecampioanei României s-au conformat și au pregătit o ofertă pentru latifundiarul din Pipera.

Suporterii lui FCSB vor să atragă de partea lor și numeroși oameni de afaceri, care să susțină financiar noul proiect. Gheorghe Mustață, liderul Peluzei Nord, a declarat însă că toți investitorii sunt doar români.

„Nu e niciun fel de problemă de sponsori, nu e niciun fel de problemă de oameni de afaceri. Oamenii vor să vină alături de noi.

Noi doar strângem fonduri, venim și noi cu bani, vin și ei cu bani, totul în viață e că trebuie să ai o speranță că reușim. În aceea hârtie o să conțină, în afară de cele 10 milioane, și jos o să scrie; vă rugăm frumos să ne puneți la dispoziție contul bancar pentru un eventual tranfer.

Oamenii de afaceri sunt numai din Romania, numai români. Evident că sunt steliști și voi lua legătura și cu foste glorii care să vină alături de proiectul ăsta al nostru și să intrăm in normalitate”, a spus Gheorghe Mustață, în exclusivitate pentru as.ro.