„A trebuit să plătesc motorina şi asigurarea autocarului!” Mircea Rednic a făcut dezvăluiri dramatice din interiorul clubului: „Nu avem bani!”

Daniel Şendre, unul dintre fanii din DDB, i-a transmis un ultimatum lui Mircea Rednic. Acesta i-a transmis antrenorului dinamovist că trebuie să îşi analizeze activitatea, în contextul în care Rednic ar avea unul dintre cele mai mari salarii din Liga 1. Răspunsul lui Rednic nu a întârziat să apară.

Mircea Rednic, antrenor Viitorul

Mircea Rednic, dezvăluiri despre situaţia de la Dinamo

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

  • Mircea Rednic, răspuns acid pentru DDB
  • Situaţia dramatică de la Dinamo

Mircea Rednic a spus că, la ultimele două deplasări, echipa nu a avut bani nici de motorină. Nici măcar autocarul nu mai avea asigurare, iar antrenorul a fost nevoit să scoată bani din buzunar.

Acest fan, Șendre, care critică jucătorii și își dă cu părerea, știe că noi n-am avut bani să plătim motorina să facem două deplasări la Buzău și Ploiești? Știe că autocarul n-avea asigurare și a trebuit să plătească Rednic și motorina, și asigurarea? Ştie că Rednic a renunțat la o parte din salariu să închiriem patru mașini sau că deplasarea viitoare o plătește Rednic? Nu avem bani”, a răbufnit Mircea Rednic la conferinţa de presă.

DDB, avertisment pentru Mircea Rednic

Daniel Şendre, unul dintre liderii celor din DDB, a lansat un avertisment pentru pentru Mircea Rednic, căruia i-a cerut să facă o analiză.

„Sunt convins că Mircea Rednic nu a uitat fotbalul.

Am pus niște oameni, firesc este să îi lăsăm să își facă treaba, dar asta nu înseamnă că nu vom interveni. Nu vom avea nicio secundă de ezitare să intervenim dacă situația devine dramatică, nu va fi decât un ultim glonț, cel de argint, nu ne permitem să nu îl tragem.

Cu tot respectul pentru glorii, pentru oamenii de fotbal, ei știu și trebuie să înțeleagă, dacă se va ajunge acolo, nu va fi nicio decizie luată de DDB, pe baza resentimentelor, dar ceea ce ne mâna de la bun început, interesul nostru este unul singur și este Dinamo. Noi cei care apărem în fața lor și avem responsabilitatea încrederii investite, nu ne permitem să judecăm emoțional, nu ne permitem să intrăm în panică, să mergem într-un fel făcând bisericuțe, ori cu Mircea Rednic, ori cu Mureșan.

Ai venit pe o funcție și ai o responsabilitate de făcut, indiferent care este numele tău. Nu e lipsă de respect, este o responsabilitate, este adevărul, vorbim de 2,5 milioane de euro adunați de la oameni, DDB nu își permite să fie pierduți. Suntem calmi, avem încă încredere că pot redresa situația, dar DDB nu stă doar cu mâna în sân. Domnul Mircea Rednic are un salariu aproape de cei care se bat la titlu. Noi nu vrem să vină gratis, noi din DDB o facem gratis, noi nu avem pretenția asta de la cei care vin în club„, a spus Șendre pentru Gold FM, citat de digisport.ro.