„A fost un incident!” Mircea Rednic l-a făcut praf pe Steliano Filip, după ce nu l-a inclus în lot pentru meciul cu FC U Craiova 1948: „Mă încurca! El s-a născut titular la echipă”

Mircea Rednic a explicat de ce nu l-a inclus pe Steliano Filip în lot pentru partida cu FC U Craiova 1948. Antrenorul de la Dinamo spune că a existat un “incident” legat de dorinţele jucătorului.

Mircea Rednic

Mircea Rednic l-a exclus din lot pe Steliano Filip

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

  • Steliano Filip, în conflict cu Mircea Rednic
  • Jucătorul nu face parte din lot

Mircea Rednic a luat o decizie radicală înainte de Dinamo – FC U Craiova 1948. Rednic a decis să nu îl includă în lot pentru acest meci pe Steliano Filip.

Mircea Rednic l-a făcut praf pe Steliano Filip

Intrăm în cantonament astăzi (n.r. joi) și pregătim meciul. Steliano vine după accidentare, a stat aproape o lună, a jucat ultimul meci, am zis ca, la meciul ăsta, să nu-l folosesc, ar fi fost rezervă.

A fost un incident legat de niște dorințe ale lui și am decis că este mai bine ca el să nu facă parte din lot. E spre binele lui și spre binele echipei. Au fost și alții în afara lotului, sunt 32 de jucători.

El trebuie să înțeleagă că vine după accidentare și nu vreau să risc să-l pierd până la finalul anului. Am avut dreptate, cum am avut și cu Sorescu să joace în atac. Ca să fii fundaș, trebuie să ai 60% calități defensive, iar Filip și Sorescu nu le-au arătat. El, la fel ca Deian, a zis că nu poate să joace decât fundaș stânga. Mă încurca, da. Am zis că decât să stea rezervă și să fie supărat, că el s-a născut titular la echipă, atunci am decis, spre binele lui, să nu facă parte din lot.”, a declarat Mircea Rednic.

Citește și:

Steliano Filip a fost scos din lot de Mircea Rednic pentru derby-ul cu FC U Craiova 1948

Steliano Filip este unul dintre liderii din vestiarul lui Dinamo, însă acest lucru nu a contat pentru Mircea Rednic. Antrenorul celor de la Dinamo a decis ca Steliano Filip să nu facă parte din lotul lui Dinamo pentru partida cu FC U Craiova 1948.

Jucătorul a fost extrem de nemulţumit de decizia luată de Mircea Rednic. Mai mult, după ce a jucat 90 de minute în partida pierdută cu FC Voluntari, scor 1-2 , Steliano Filip susţine că poate evolua şi în partida cu Craiova lui Mititelu.