50 de milioane de euro! ”Minim, minim… dacă e să-i dau acum!” Gigi Becali a anunțat valoarea lotului de la FCSB

EXCLUSIV

Gigi Becali este dispus să renunuțe la FCSB pentru 10 milioane de euro. Finanțatorul echipei a anunțat că doar numele îl va da pe suma asta. Omul de afaceri vrea să ia totți jucătorii și să plece la altă echipă.

Gigi Becali este finanțatorul FCSB

Gigi Becali este finanțatorul FCSB

Hepta

  • Gigi Becali e dispus să renunțe la numele FCSB pentru 10 milioane de euro
  • Valoarea lotului de la FCSB, conform transfermarkt.com

Becali este convins că poate lua cel puțin 50 de milioane de euro, pe toți jucătorii săi, asta dacă vrea să-i dea acum, rapid. Finanțatorul FCSB consideră că ar putea încasa și mai mult și susține că bijuteria coroanei este Octavian Popescu.

Gigi Becali vrea 50 de milioane de euro pe jucătorii de la FCSB

Pe lângă Tavi Popescu, Becali e convins că poate lua bani buni și pe Florinel Coman, Darius Olaru, Ianis Stoica sau Florin Tănase. 32,35 milioane de euro este valoarea lotului celor de la FCSB, în acest moment, conform transfermarkt.com.

Eu nu dau echipa, eu dau doar numele. Toți jucătorii îi țin. Cre dă jucătorii valorează 50 de milioane de euro, cel puțin. Bine, e și în funcție de Tavi Popescu, poate să valoreze 30 de milioane, 20 de milioane, 5 milioane.

Minim, minim, dacă e să-i dau acum, pe toți, ar fi cel puțin 50 de milioane de euro. Dacă e să-i dau așa repede, iau 50 de milioane fără probleme. Mai sunt Coman, Olaru, Tănase, Ianis Stoica, Musi, mai am vreo doi trei copii”, a declarat Gigi Becali pentru AS.ro.

Gigi Becali, dispus să renunțe la numele FCSB pentru 10 milioane de euro

Patronul FCSB spune că cine vrea să cumpere clubul, să vină la Palat ca să negocieze personal şi să îi aducă şi dovada că are în conturi 10 milioane de euro.

La mine, cine vrea să cumpere, să facă ofertă şi îmi dea contul. Cu garanţie bancară şi să aibă 10 miioane de euro în cont”, a mai spus Becali.

  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.