Simona Halep și-a aflat adversarele de la Kremlin Cup! Ce dueluri poate avea „Simo” în drumul spre marea finală

Publicat: 16.10.2021, 18:08.

Simona Halep

Simona Halep

Profimediaimages

Simona Halep și-a aflat adversarele de la Kremlin Cup

Simona Halep și-a aflat adversarele de la Kremlin Cup. În drumul spre marele trofeu al turneului de 500 de puncte de la Moscova, românca va da în primul tur de Anastasia Potopova, locul 77 WTA.

În turul secund, „Simo” poate avea un duel cu Veronika Kudermetova sau cu o jucătoare venită din calificări. În sferturile de finală, Simona Halep poate da peste Maria Sakkari sau Dayana Yastremska.

În semifinale, campioana noastră poate evolua împotriva unor nume precum Aryna Sabalenka, Alja Tomljanovic sau Ons Jabeur, Ekaterina Alexandrova.

Simona Halep, resemnată înainte de Kremlin Cup

Simona Halep e resemnată înainte de Kremlin Cup. Campioana noastră a făcut deplasarea către Moscova, însă recunoaște că îi este greu să săe gândească la trofee.

„Ne bucurăm să avem oameni de suflet alături și sper, totuși, să câștig niște meciuri. Mi-e greu să mă gândesc acum la trofee, pentru că n-am jucat foarte mult anul acesta. Ritmul meu nu e la un nivel ridicat, muncesc zi de zi, dar, cu siguranță, îmi e mai greu decât mi-a fost în trecut.

Îmi place foarte mult Moscova. Nu avem voie să ieșim decât la o plimbare, dar cu toate acestea sunt foarte emoționată și merg cu mare plăcere acolo”, a anunțat Simona Halep la plecarea spre spre Moscova.