Scandal monstru la Dinamo! Deian Sorescu a fost la un pas de bătaie cu Mircea Rednic: „Tu cu mine vorbești așa?” + Căpitanul „câinilor” a intrat în război și cu fanii!

De Dragoș Vasile
Publicat: 16.10.2021, 17:34
Actualizat: 16.10.2021, 17:35

Scandal monstru la Dinamo! Deian Sorescu a fost la un pas de bătaie cu Mircea Rednic după înfrângere cu Gaz Metan Mediaș. Ba mai mult, acesta a intrat în război și cu fanii!

Deian Sorescu

Deian Sorescu, o nouă înfrângere în tricoul lui Dinamo

Profimedia

  • Scandal monstru la Dinamo
  • Deian Sorescu a fost la un pas de bătaie cu Mircea Rednic

Deian Sorescu a fost la un pas de bătaie cu Mircea Rednic

Deian Sorescu a fost la un pas de bătaie cu Mircea Rednic, scrie prosport.ro. Căpitanul lui Dinamo a fost schimbat încă de la pauză în meciul cu Gaz Metan, 1-2, iar la final a izbucnit un scandal monstru în vestiar.

Sorescu nu a acceptat faptul că a fost înlocuit, iar „Puriul” și-a ieșit din minți din cauza atitudinii elevului său: „Tu cu mine vorbești așa? Ai grijă că poate nu mai joci deloc!”, a urlat tehnicianul, potrivit sursei citate.

După conflictul cu Mircea Rednic, Sorescu a intrat în război cu fanii. „I-am reproșat atitudinea și că ne fac de rușine. Am zis că noi ne tragem de la gură ca să îi ajutăm să fie bine, eram cu cardul în mână, și el a zis: stai liniștit, că îți dau banii înapoi pe card”, s-a enervat un suporter dinamovist.

„Dl Sorescu striga în parcare la sfârșit că ne dă banii pe carduri înapoi, cu un zâmbet până la urechi, ca și cum nu s-a întâmplat nimic”, a spus un alt fan.

Mircea Rednic și-a pus vedetele la zid. Deian Sorescu, ținta principală

Gaz Metan Mediaș – Dinamo 2-1. „Câinii” au suferit prima înfrângere cu Mircea Rednic pe bancă. A fost al 9-lea meci fără victorie în Liga 1 pentru echipa din Ștefan cel Mare. Antrenorul dinamoviștilor s-a declarat supărat pe jucătorii cu experiență din lot, în special pe Deian Sorescu.

E normal să faci câteva schimbări tactice. Unii sunt în lipsă de formă, nu se regăsesc, aici mă refer la Sorescu. Păcat, dacă reușeam să evităm primul gol și să intrăm la pauză cu 0-0, alta era soarta jocului.

Normal că sunt supărat. Trebuie să fiu echilibrat, ținând cont de situația noastră. Mai avem de muncă. Sper ca și jucătorii care o să vină să dea mai multă putere și concurență la mijlocul terenului.

Și la meciul cu UTA s-a văzut, e o perioadă mai grea, trebuie să le ofer mai multa încredere, dar și ei să se implice mai mult și să fie responsabili, mai ales jucătorii cu experiență”, a spus Mircea Rednic, după Gaz Metan – Dinamo 2-1.