S-a aflat! Suma pentru care Laurențiu Reghecampf devine „liber” și poate fi adus la naționala României. Cât ar trebui să îi plătească Răzvan Burleanu lui Mihai Rotaru

Publicat: 16.10.2021, 12:11.

Laurențiu Reghecampf

Laurențiu Reghecampf poate deveni selecționerul României

Laurențiu Reghecampf ar putea ajunge la naționala României

Conducătorii Universității Craiova i-au transmis deja un mesaj lui Răzvan Burleanu. Sorin Cârțu a anunțat că nu ar avea cum să se opună plecării lui Reghecampf la națională, dacă se achită clauza de reziliere pe care o are, în contract, antrenorul grupării din Bănie.

Cât trebuie să achite FRF pentru a-l numi selecționer pe Laurențiu Reghecampf

Potrivit digisport.ro, Laurențiu Reghecampf devine liber de contract dacă în conturile echipei lui Mihai Rotaru se virează 300.000 de euro. E nevoie, bineînțeles, și de acordul tehnicianului de 46 de ani.

Întrebați-l pe el. Clubul te lasă, nu te lasă. Îi plătești clauza și a plecat. Cât timp există clauză de reziliere într-un contract, este numai la voința lui. Mai puțin sunt negocieri când sunt clauze. El și-a început clauza aici. Nu cred… dar știi cum e cu echipa națională. Dar nu se compară o muncă de selecționer cu cea de antrenor al unei echipe de club.

(n.r. care este tipul de selecționer dorit) Va fi un antrenor comod conducerii. Care să poată să colaboreze, să vorbească cu conducerea Federației. Ce sfaturi să dau eu celor de la FRF? Ei decid pe cine abordează, ce fac”, a declarat Sorin Cârțu pentru sport.ro.

Laurențiu Reghecampf, Cosmin Olăroiu și Gică Hagi sunt antrenorii care au cele mai mari șanse să fie numiți în locul lui Mirel Rădoi.

Câți bani primește Laurențiu Reghecampf la Universitatea Craiova

Laurenţiu Reghecampf a acceptat un salariu surprinzător pentru a antrena din nou în Liga 1. Dacă, iniţial, în spaţiul public a apărut informaţia că Reghe va încasa anual 500.000 de euro, situaţia este alta.

Reghecampf primește lunar, de la Mihai Rotaru, 15.000 de euro, suma totală fiind de 180.000 de euro pe an. El ar mai putea încasa alte 35.000 de euro pentru punctele acumulate, dar asta doar dacă se va clasa pe podium.

Dacă Reghecampf îi va duce pe olteni în grupele UEFA Champions League, el va încasa un bonus de 500.000 de euro. Grupele Europa League îi vor aduce 300.000 de euro, iar accederea în grupele Conference League, 150.000 de euro.