Ronaldo Deaconu, dezvăluiri halucinante despre Mirel Rădoi. „S-a supărat și mi-a zis că nu mă mai cheamă la națională!” Ce s-a întâmplat în cantonamentul României la Tokyo

Publicat: 16.10.2021, 11:14.

Ronaldo Deaconu, conflict cu Mirel Rădoi

Ronaldo Deaconu, conflict cu Mirel Rădoi

Hepta

Ronaldo Deaconu a dezvăluit adevăratul motiv pentru care n-a fost chemat la echipa națională. Mirel Rădoi s-a enervat pe decarul de la Gaz Metan și i-a transmis că nu-l va mai chema la lot.

Ronaldo Deaconu, dezvăluiri halucinante despre Mirel Rădoi

De ce s-a supărat Mirel pe Ronaldo? Deaconu le-a trimis suporterilor de la Mediaș raportul parametrilor fizici ai jucătorilor naționalei, care arăta că este printre cel mai bine pregătiți tricolori. Rădoi îi transmisese în prealabil că nu prinde primul „11” pentru că nu face față din punct de vedere fizic.

„Eu îmi doresc ca Rădoi să rămână la națională. Chiar dacă m-a dus la Tokyo și am jucat doar 10 minute, îi mulțumesc că am îmbrăcat tricoul echipei naționale.

Mister s-a supărat de ce au postat suporterii de la Mediaș pe Facebook. Ei postaseră niște parametri de la antrenament, că se spunea că nu eram pregătit fizic. Da, așa mi-a spus, că nu mă mai cheamă niciodată la echipa națională. Am distribuit acel raport cu suporterii, dar și cu preparatorul fizic, nu mi-a spus nimeni că e doar pentru națională. Oricum, orice aș fi făcut, nu m-ar fi chemat”, a spus Ronaldo Deaconu, potrivit digisport.ro.

La Jocurile Olimpice, Rădoi l-a folosit pe Ronaldo Deaconu doar în ultimul meci al tricolorilor de la turneul final, remiza albă cu Noua Zeelandă. Fotbalistul lui Gaz Metan a fost introdus pe teren în minutul 79.

La Tokyo, România lui Rădoi nu a reușit să treacă de faza grupelor. Tricolorii au adunat patru puncte, insuficiente pentru calificare. 1-0 cu Honduas, 0-4 cu Coreeea de Sus și 0-0 cu Noua Zeelanda au fost rezultalele echipei nationale la Jocurile Olimpice 2020.