Revenire spectaculoasă la Barcelona! Starul sud-american s-a autopropus la echipa lui Ronald Koeman. „La un cost redus!”

Publicat: 16.10.2021, 10:12.

Starul sud-american s-a autopropus la echipa lui Ronald Koeman

Starul sud-american s-a autopropus la echipa lui Ronald Koeman

Profimedia

Fundașul brazilian i-ar fi contactat pe șefii clubului blaugrana să-i informeze că este dispus să semneze cu Barcelona încă de la 1 ianuarie, scrie TV3, citat de as.com.

Dani Alves s-a autopropus la Barcelona

În plus, Alves ar fi dat asigurări că este dispus să joace pe Camp Nou „la un cost redus”, pentru că banii nu reprezintă o problemă pentru el. Deși are 38 de ani, el vrea să dea o mână de ajutor echipei lui Ronald Koeman, care are parte de un debut dificil de sezon.

Șefii Barcelonei ar fi cerut un răgaz de timp ca să consulte cu toată lumea înainte să o decizie în privința lui Alvers. Pe postul de fundaș dreapta, catalanii îi mai au pe Sergino Dest, Oscar Mingueza și Sergi Roberto.

8 ani a jucat Dani Alves la Barcelona, în perioada 2008-2016. Brazilianul are aproape 400 de meciuri pentru echipa blaugrana, alături de care a cucerit șase titluri în La Liga și trei trofee UEFA Champions League.

Barcelona a început revoluția

Până la venirea lui Avers, catalanii se îngrijesc de puștii din echipa lui Koeman. Pedri şi-a prelungit contractul cu Barcelona pănă în 2026. Jucătorul de 18 ani avea contract cu gruparea blaugrana până în 2022 şi e cotat la 80 de milioane de euro. El este văzut printre fanii catalanilor urmaşul lui Andres Iniesta.

Adus de la Las Palmas, în 2019, pentru 20 de milioane de euro, Pedri a avut evoluții remarcabile. Jurnalistul Fabrizio Romano a dezvăluit că conducătorii Barcelonei i-au mărit clauza de reziliere lui Pedri de la 400 de milioane de euro la 1 miliard de euro!

Joan Laporta este pe punctul de a-l convinge și pe Ansu Fati să nu plece de pe Camp Nou. Mai rămâne o țintă pentru președintele Barcelonei, semnarea unui nou contract și cu Gavi, noul star care a făcut pasul la naționala de seniori a Spaniei.