Prețul lui Octavian Popescu i-a speriat pe italieni. Cine s-a interesat de „perla” lui Gigi Becali. „Să vină în România să vorbim!”

Publicat: 16.10.2021, 11:30.

Prețul lui Octavian Popescu i-a speriat pe italieni

Prețul lui Octavian Popescu i-a speriat pe italieni

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES vie Hepta

Octavian Popescu are trei goluri în acest sezon de Liga 1. Puștiul lui Gigi Becali se află în cel mai bun moment al carierei sale, fiind cotat deja la 1,6 milioane de euro.

Prețul lui Octavian Popescu i-a speriat pe italieni

Bogdan Pătrașcu, fost jucător în Italia care are relații bune în Peninsulă, a dezvăluit ca a fost sunat de un om de fotbal din Italia, care însă a închis telefonul când a auzit cât cere Gigi Becali pentru „perla” sa.

„Cred că acum vreo 5-6 luni m-a sunat cineva din Italia cu care am rămas în relații. Îl voia pe Octavian Popescu. A zis că îi place de el. I-am spus 10 milioane. Mi-a zis: ‘Te-am pupat’. Mi-a închis. Ce să plec de mai de jos? I-am zis așa, ce pretenții există prin ziare. Dar i-am zis să vină în România să vorbim. ‘Te-am pupat’, a răspuns”, a declarat Pătrașcu la playsport.ro

Octavian Popescu a debutat la FCSB în sezonul trecut. De atunci, a bifat 45 de meciuri pentru roș-albaștrii, având în palmares 7 goluri și 8 assist-uri.

Gigi Becali: „Îl vând cu 100 de milioane de euro pe Octavian Popescu!”

Gigi Becali e sigur că va da lovitura la un moment dat cu Octavian Popescu. Patronul roș-albaștrilor vrea să-l transforme pe puștiul minune de la FCSB în unul dintre cei mai scumpi jucători din fotbalul mondial

„Dacă la anul, de exemplu, mă duc în Liga Campionilor, iau 40 de milioane de euro, ridic puțin, mă duc la 25 – 30 de mii de euro. (n.r. + salariu) Dacă apoi iarăși mai vând vreun jucător cu 30 de milioane de euro, 70 de milioane de eur, 100 de milioane de euro, de exemplu pe Tavi Popescu, da, atunci ridicăm la 30-40 de mii de euro”, a spus Gigi Becali, în luna iulie.