Pe locul 9 în La Liga, Ronald Koeman asigură: „Am o echipă gata să se lupte pentru câștigarea titlului!”. Ce spune despre viitorul său pe Camp Nou

Publicat: 16.10.2021, 15:55.

Ronald Koeman vrea titlul cu Barcelona

Ronald Koeman vrea titlul cu Barcelona

DPA Images / Christian Charisius via Hepta

Barcelona este abia pe locul 9 în La Liga, cu doar 12 puncte obținute după șapte etape. Formația de pe Camp Nou vine după 0-2 cu Atletico Madrid și are o singură victorie în ultimele patru etape.

Ronald Koeman: „Barcelona are echipă de titlu!”

Koeman își pune încrederea în jucătorii refăcuți după accidentări. Fanii îl așteaptă cel mai mult pe Sergio Aguero, starul care nu a apucat încă să debuteze pentru formația blaugrana.

„Încetul cu încetul, construim echipa pe care o dorim. Încercăm să găsim jucători care să îmbunătățească echipa. Am avut ghinion cu accidentările. Când își vor reveni toți jucătorii, atunci avem o echipă gata să se lupte pentru câștigarea titlului”, a spus Ronald Koeman, într-o conferință de presă, citat de sport.es.

În runda următoare, Barcelona joacă pe teren propriu cu Valencia. Partida este programată duminică seară, de la ora 22:00. În ultimul meci direct, catalanii au învins „liliecii” cu 3-2.

Ronald Koeman: „Nu sunt îngrijorat de viitorul meu!”

Contestat de mulți fani ai Barcelonei și văzut drept principalul vinovat pentru forma slabă traversată de catalani, Koeman nu se teme că va fi dat afară. Olandezul are toată încrederea conducerii.

„Sunt obișnuit ca oamenii să vorbească despre viitorul meu. Nu sunt îngrijorat. La un club așa de mare ca Barcelona există întotdeauna lucruri de acest gen. Sunt obișnuit, nu este prima dată. Se vorbește despre un nou antrenor încă din sezonul trecut.

Președintele însă m-a susținut și mi-a explicat lucrurile foarte bine așa cum sunt, în ciuda faptului că nu există nicio îndoială că un antrenor depinde întotdeauna de rezultatele sale”, a mai spus Ronald Koeman.