Noul Budescu a răpus-o pe CSA Steaua! Gol fabulos marcat pe Ghencea. Gazdele nu au avut nicio şansă

CSA Steaua, echipa antrenată de Daniel Opriţa, a făcut un nou pas greşit în Liga a II-a. Roş-albaştrii s-au încurcat în faţa Astrei Giurgiu, echipa de pe ultimul loc al clasamentului. Fosta campioană a marcat un gol fabulos în Ghencea.

CSA Steaua și-a prezentat iarăși echipamentul

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

  • Noul Budescu a răpus-o pe CSA Steaua
  • Gol fabulos marcat pe Ghencea

CSA Steaua a comis-o din nou pe teren propriu. A reuşit doar un egal, 1-1, cu echipa de pe ultimul loc, Astra Giurgiu. Oaspeţii au uimit pe toată lumea la golul egalizator al lui Ionuţ Zaharia. Puştiul giurgiuvenilor a marcat direct din corner şi a amintit de execuţiile lui Budescu din tricoul fostei campioane.

Noul Budescu a răpus-o pe CSA Steaua

Golul lui Ionuţ Zaharia a închis meciul la 1-1. Deşi a ratat din toate pozițiile în prima repriză, fiind blocată de fiecare dată de Sebastian Moroz, CSA Steaua a condus cu 1-0. „Militarii” au reușit să deschidă scorul în minutul 42, prin golgeterul Bogdan Chipirliu. Imediat după pauză, oaspeții au egalat cu o execuție magistrală.

În minutul 50, a venit reuşita fabuloasă a lui Ionuţ Zaharia. Stângaciul lui Florin Stîngă a înălțat perfect mingea și l-a păcălit pe Mario Enache, portarul împrumutat de Steaua de la FC U Craiova 1948.

CSA Steaua, în pierdere de turaţie

În urma acestui rezultat, CSA Steaua ratează șansa de a urca pe podium în divizia secundă. E la al doilea pas greșit pe teren propriu și rămâne pe locul 5, cu 21 de puncte, 3 sub Petrolul și U Cluj. Astra continuă să strângă puncte, are 13 acumulate, dar ocupă ultima poziție în clasamentul ligii secunde, din cauza depunctării de 14 puncte. În acest moment, giurgiuvenii au -1 punct şi au mult de tras pentru a scăpa de retrogradarea în Divizia C.