Noi probleme pentru Laurenţiu Reghecampf! Antrenorul tocmai a primit vestea. Nu se va putea baza pe ei

Noi probleme pentru Laurenţiu Reghecampf! Antrenorul celor de la Universitatea Craiova tocmai a primit vestea. Nu se va putea baza pe mai mulţi jucători în meciul de luni, contra celor de la Academica Clinceni.

Universitatea Craiova, anunț oficial după ce s-a aflat că Laurențiu Reghecampf ar putea deveni selecționerul României

GEORGE FILIP/ MEDIAFAX FOTO

  • Noi probleme pentru Laurenţiu Reghecampf
  • Antrenorul tocmai a primit vestea

Laurenţiu Reghecampf va avea dificultăţi înainte de Universitatea Craiova – Academica Clinceni, meci din etapa a 12-a a Ligii I, care se va juca luni, de la ora 20.30.

Noi probleme pentru Laurenţiu Reghecampf

Laurenţiu Reghecampf nu se va putea baza în meciul cu echipa lui Ionuţ Chirilă pe 3 jucători importanţi ai oltenilor. Antrenorul formației din Bănie care este dorit și de FRF să conducă echipa naţională, va avea probleme de lot în meciul cu lanterna roşie a Ligii I.

Ștefan Vlădoiu și Antoine Conte sunt accidentați și nu vor putea evolua în partida cu Academica Clinceni din etapa a 12-a, în timp ce Vladimir Screciu este suspendat pentru cumul de cartonașe galbene.

Laurenţiu Reghecampf va risca în meciul cu Clinceni

Astfel, Laurenţiu Reghecampf va trebui să riște în banda dreaptă la meciul cu Academica Clinceni, folosind un jucător care nu evoluează de regulă pe acea poziție. În locul lui Vladimir Screciu ar putea intra Marius Constantin. Mihai Bălașa se află pe lista neagră a antrenorului.

După suspendarea lui Vladimir Screciu, Reghemcapd are de ales între Alexandru Cîmpanu, Jovan Markovic sau Ștefan Baiaram, jucători eligibili pentru regula U21.

Partida cu Academica Clinceni se va juca pe stadionul „Ion Oblemenco”, după ce autoritățile au schimbat suprafața de joc. Astfel, elevii lui Laurențiu Reghecampf vor avea parte de cele mai bune condiții la ora meciului din etapa a 12-a.

În schimb, FC U Craiova 1948 nu va putea juca pe teren propriu meciul din Cupa României, contra celor de la Sepsi Sf. Gheorghe. Echipa pregătită de Flavius Stoican a fost înştiinţată că pentru protejarea noului gazon va trebui să evoluaze pe un alt stadion. Oltenii vor juca cu Sepsi în Cupa României la Drobeta Turnu Severin.