Mircea Rednic schimbă Dinamo! Super-atacantul care va ajunge în Ştefan cel Mare: „Este puternic şi are execuţii”

Publicat: 16.10.2021, 16:29.

Mircea Rednic

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Mircea Rednic încearcă să schimbe Dinamo din temelii pentru a o salva de la matineu. Antrenorul lui Dinamo a anunţat sosirea atacantului slovac, Tomas Vestenicky. Vârful va semna luni cu Dinamo. Dar asta nu e tot. La echipa lui Rednic ar urma să ajungă și un vârf olandez.

Mircea Rednic schimbă Dinamo

Gaz Metan – Dinamo 2-1 a fost meciul care i-a afundat pe dinamovişti şi mai mult pe locurile retrogradabile. Pentru a evita matineul, Mircea Rednic vrea să schimbe totul. Mutarea atacantului Tomas Vestenicky este iminentă, fiind confirmată de antrenorul Mircea Rednic, conform gsp.ro. Slovacul, liber de contract din iulie, va semna cu Dinamo luni.

Cel poreclit „Puriul” mai aşteaptă așteaptă și un vârf olandez, căruia nu i-a dat numele. Ar putea fi vorba despre Paul Gladon, care se afla pe lista „câinilor” în urmă cu câteva zile.

Cine este atacantul adus de Mircea Rednic

Tomas Vestenicky este un fotbalist care măsoară 1,78 metri. Este liber din iulie, când a plecat de la rușii de la Chaika Peschanokopskoe, la doar 8 zile de la legitimare. Slovacul a mai jucat la FC Nistra, AS Roma, Modena și Cracovia. Are 5 goluri pentru Cracovia, în 73 de partide, și valorează 300.000 de euro, conform site-urilor de specialitate.

Slovacul a fost coechipier la KS Cracovia cu românii Sergiu Hanca și Cornel Râpă, dar și cu un alt ex-dinamovist, Rivaldinho. „A fost la noi și mie mi-a plăcut de el, n-o spun de complezență fiindcă a ajuns acum la Dinamo. Este puternic și are execuții. Nu prea pot să-mi dau seama care sunt cu exactitate punctele lui forte sau slabe întrucât nu a fost folosit constant. Dar când îl arunca în luptă, juca foarte bine, iar la antrenamente era printre cei mai buni.

Era băiat de vestiar, băiat de treabă, profesionist. Cu siguranță, va aduce un plus la Dinamo. Sper să fie o mutare de bun augur”, a sunat caracterizarea lui Sergiu Hanca pentru acest atacant.