Mihai Stoica, prima reacție după ce FCSB a mai pierdut doi jucători pentru meciul cu CS Mioveni. „Am rămas 13! Suntem puțini”

Publicat: 16.10.2021, 14:35.

Mihai Stoica, prima reacție după ce FCSB a mai pierdut doi jucători

Mihai Stoica, prima reacție după ce FCSB a mai pierdut doi jucători

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Mihai Stoica este însă încrezător că vicecampioana României poate trece cu bine peste acest test. Managerul general al roș-albaștrilor a transmis un mesaj de mobilizare înaintea meciului și a făcut apel ca fanii să vină în număr cât mai mare la stadion.

Mihai Stoica, prima reacție după ce FCSB a mai pierdut doi jucători pentru meciul cu Mioveni

„Am rămas 13!!! În seara asta vom avea nevoie mai mult decât oricând de suport din partea tuturor steliștilor, nu doar a celor care vor ignora distanța, condițiile atmosferice, psihoza acestor zile și vor veni lângă noi pe stadion.

Suntem puțini, dar cu energia pe care ne-o veți insufla vom fi mai puternici!”, a scris Mihai Stoica, pe contul oficial de Instagram.

Sâmbătă dimineață, în ziua meciului FCSB – CS Mioveni, AS.ro a anunțat că Valentin Crețu și Valentin Gheorghe au fost și ei testați pozitiv cu Covid-19.

În total, numărul absenților se ridică la 14, dacă îl includem pe listă și pe Octavian Popescu, incert după ultima accidentare.

FCSB, decimată de Covid-19 și fără Edi Iordănescu

Pe lângă Crețu și Gheorghe, Cătălin Straton, Iulian Cristea, Sorin Șerban, Răzvan Oaidă și Andrei Cordea au mai fost testați pozitiv până acum. De asemenea, Budescu și Șut, care au prezentat simptome specifice bolii, au fost plasați preventiv în izolare.

Pe lângă cei infectați cu Covid-19, FCSB are și patru jucători accidentați. Este vorba despre Panțîru, Florinel Coman, Ovidiu Popescu și Burlacu. Accidentat și el în ultima vreme, Tavi Popescu ar putea apărea la meciul cu Mioveni, dar situația lui este incertă.

Pe lângă indisponibilitățile din rândul fotbaliștilor, de la FCSB vor lipsi și patru membri din staff-ul tehnic, dar și antrenorul Edi Iordănescu. Conducerea clubului a fost nevoită să apeleze la Eugen Nae, care va sta pe banca tehnică alături de Mihai Stoica, dar și de Thomas Neubert

FCSB este pe locul 3 în Liga 1, la 9 puncte în urma liderului CFR Cluj. Roș-albaștrii au bifat patru victorii la rând în campionat înainte de pauza pentru meciurile echipei naționale. După CS Mioveni, vicecampioana va juca cu Farul, FC Argeș și FC Voluntari.