„În viață, alegerile ieftine te costă scump”. Anamaria Prodan, ultimatum pentru Laurențiu Reghecampf! Când va spune tot despre divorț

Publicat: 16.10.2021, 9:35.

Au apărut deja și imagini în care Laurențiu Reghecampf apare alături de femeia cu care ar locui deja la Craiova. În condițiile date, Anamaria Prodan a decis să vină cu lămuriri. A dezvăluit că urmează să spună tot ce se întâmplă și că a luat o decizie finală în privința căsniciei ei.

Anamaria Prodan, ultimatum pentru Laurențiu Reghecampf

„Mulțumesc tuturor pentru mesaje. Luni am să postez declarația oficială a familiei mele și am să anunț decizia noastră cu privire la Laurențiu Reghecamf!”, a transmis Anamaria Prodan pe contul ei de Instagram.

Mesajul a fost însoțit de o imagine în care vedeta pare să fi făcut o nouă referire la cea care ar aștepta un copil cu Laurențiu Reghecampf. „În viață, alegerile ieftine te costă scump”, a scris Anamaria, într-o conversație.

Reacția soției lui Laurențiu Reghecampf a venit la scurt timp după ce aceasta îi declarase război Corinei Bilcon, pe numele real Corina Caciuc. Le-a promis urmăritorilor ei că va veni cu un atac devastator. „Scoatem la ‘tablă’ fiecare ‘divă’ care pândește, agață, distruge familii, copii… meserii, cariere, bărbați sau femei!”, a precizat Anamaria Prodan.