Ianis Hagi, în formă maximă! Ce a făcut românul în meciul Rangers – Hearts: Rezultat surpriză în Scoţia

Ianis Hagi continuă să fie în formă maximă! După evoluţiile apreciate din meciurile naţionalei cu Germania şi Armenia, tricolorul a impresionat şi în tricoul lui Rangers. Din păcate pentru campioana Scoţiei, meciul cu Hearts a fost un eşec.

Ianis Hagi

Profimediaimages

  • Ianis Hagi, în formă maximă
  • Ce a făcut românul în meciul Rangers – Hearts

Ianis Hagi evoluează foarte bine şi în tricoul lui Glasgow Rangers, nu doar în cel al echipei naţionale a Româmniei. După forma bună arătată cu Germania şi Armenia, românul a recidivat şi în Scoţia.

Ianis Hagi, în formă maximă

Ianis Hagi a fost introdus din primul minut de către Steven Gerrard în meciul cu Hearts și nu a dezamăgit. În minutul 40 al partidei, a preluat fantastic o pasă de la un coechipier, a înaintat în flancul drept, și-a driblat un adversar, și-a făcut balonul în centru, apoi a centrat în careu.

Mingea a fost respinsă de apărarea lui Hearts, doar până la John Lundstram, care a prins un șut de zile mari. John Lundstram a preluat scurt și a tras cu latul, puternic, foarte bine plasat, fără șanse pentru portarul advers. Rangers deschidea scorul împotriav celor de la Hearts în minutul 40.

Rangers, semieşec pe teren propriu

În ciuda meciului bun făcut de către echipa lui Steven Gerrard, Rangers – Hearts s-a terminat 1-1. Oaspeţii au egalat pe final pe Ibrox Park. De altfel, acesta a fost derby-ul rundei în Scoţia, locul 1 cu locul 2. În ciuda semieşecului, Glasgow Rangers e lider în Scoţia, cu 20 de puncte, unul peste adversara de astăzi.

Marea rivală a lui Rangers, Celtic Glasgow a bătut cu 2-0 în deplasare şi se află abia pe locul al şaselea, cu doar 13 puncte, la 7 lungimi distanţă de echipa lui Ianis Hagi şi Steven Gerrard.