Gaz Metan – Dinamo 2-1 | Cornel Dinu, atac devastator. „Dinamo e o zdreanță de echipă. Cârpești într-un loc și se rupe în altul!”. Semnal de alarmă: „Cel mai bun jucător al ei a fost arbitrul Cojocaru”

Publicat: 16.10.2021, 8:24.

Cornel Dinu

Cornel Dinu, atac fără precedent

SportPictures / Cosmin Iftode

„Procurorul” nu a iertat pe nimeni după eșecul suferit în etapa a 12-a. Cu peste 450 de meciuri jucate în tricoul lui Dinamo, perioadă în care a câștigat șase titluri, Cornel Dinu a tunat și a fulgerat la adresa actualului lot. A folosit cuvinte cu un puternic impact!

Cornel Dinu a ieșit la atac după Gaz Metan – Dinamo 2-1

E foarte greu pentru Dinamo… doar învârtelile de cârpeli din ultimii ani, care au continuat până la venirea lui Mircea Rednic, nu pot decât să contureze imaginea unei zdrențe de echipă, care, în momentul când cârpești într-un loc, se rupe într-altul.

Mircea Rednic a încercat să surprindă, a schimbat poziția unor jucători pentru a crea probleme în sistemul defensiv advers, dar se vede că, din punct de vedere tactic, de la mijloc în față coordonarea de joc n-a fost deloc antrenată și este ca și inexistentă.

Se vede că nu se justifică aducerea unor jucători în ultima perioadă, deși este evident că este greu să găsești în situația actuală jucători de calitate, competitivi. Se poate face un proces de intenție ca randament de joc fotbaliștilor de la care se așteaptă mai mult, Gabi Torje, Deian Sorescu și chiar acest Mirko Ivanovski, dar în momentul în care nu ai mijlocași care să-i servească, sigur că și randamentul acestora are de suferit„, a declarat Cornel Dinu pentru fanatik.ro.

Cornel Dinu: „Bagi coada între picioare și pleci spășit acasă”

La Mediaș, Ivanovski a înscris golul de onoare al lui Dinamo. A marcat dintr-un penalty contestat chiar și de Cornel Dinu.

În aceste condiții, cel mai bun jucător al lui Dinamo a fost arbitrul Cojocaru, atât în apărare, unde n-a dat penalty în minutul 16, la sania pe care l-a luat Răuță pe Alceus, dar și în atac, unde a dat penalty, inexistent, în minutul 82 la un duel regulamentar între Yuri și Moldoveanu.

Acest penalty inventat de arbitru și un șut al lui Sorescu în prima repriză, la 2-0, sunt singurele situații periculoase create la poarta lui Gaz Metan Mediaș. Nu puțin, nu foarte puțin, ci egal cu zero raportat la o partidă de fotbal. Și când n-ai atac, n-ai mijloc, dar îl ai pe Deaconu adversar în zi dăruită de Dumnezeu, bagi coada între picioare și pleci spășit acasă„, a precizat fostul jucător și antrenor la lui Dinamo.

Ronaldo Deaconu i-a adus victoria lui Gaz Metan cu o „dublă” fabuloasă. A înscris două goluri de generic în decurs de două minute. Dinamo rămâne în criză chiar și după venirea lui Mircea Rednic. Are numai 7 puncte după 12 etape și cel mai slab golaveraj din Liga 1 (-18).