FCSB – CS Mioveni, 20:30, LIVE TEXT. Roș-albaștrii sunt fără Edi Iordănescu și au 14 indisponibili! Echipele probabile

Publicat: 16.10.2021, 14:53.

Vinicius și Miron

Vinicius și Miron, anunțați titulari în FCSB – Mioveni

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Sunt nu mai puțin de 9 jucători care au fost testați pozitiv cu Covid-19. Ultimii doi chiar astăzi și au fost anunțați în exclusivitate de as.ro. Este vorba de Vali Gheorghe și Valentin Crețu fotbaliști care, în mod normal, ar fi fost titulari.

LIVE TEXT FCSB – CS Mioveni, 20:30 | Echipele probabile

FCSB: Vlad – Haruț, Vinicius, Miron, Radunovic – Olaru, Perianu, Tănase – Ianis Stoica, Keșeru, Dumiter

CS Mioveni: Ducan – Oancea, Al. Iacob, Scarlatache, Burnea – D. Toma, M. Panait, L. Dumitriu – Buziuc, B. Rusu, Sanoh

Pe lângă indisponibilitățile din rândul fotbaliștilor, de la FCSB vor lipsi și patru membri din staff-ul tehnic. Printre aceștia Edi Iordănescu și secundul său Mihai Pintilii. Conducerea clubului a fost nevoită să apeleze la Eugen Nae, care va sta pe banca tehnică alături de Mihai Stoica, dar și de Thomas Neubert.

Am rămas 13!!! În seara asta vom avea nevoie mai mult decât oricând de suport din partea tuturor steliștilor, nu doar a celor care vor ignora distanța, condițiile atmosferice, psihoza acestor zile și vor veni lângă noi pe stadion.

Suntem puțini, dar cu energia pe care ne-o veți insufla vom fi mai puternici!”, a fost mesajul lui MM Stoica pentru fani.

FCSB are mari probleme de lot înaintea meciului cu CS Mioveni

Vicecampionii trebuie să găsească soluții, mai ales că sunt și mulți jucători accidentați. Octavian Popescu a revenit la antrenamente și ar putea fi forțat pe finalul disputei din această seară. Rămâne incert până la startul confruntării de la Buzău

Portari: Târnovan, Vlad;
Fundași: Miron, Haruț, Radunovic, Vinicius;
Mijlocași: Perianu, Olaru, Musi, Tănase, I. Stoica;
Atacanți: Dumiter, Keșeru, Mamut.
Accidentați: Panțîru, Coman, Ov. Popescu și Burlacu
COVID-19: Straton, Cristea, Șerban, Șut, Oaidă, Budescu, Cordea, Crețu, Gheorghe
Incert: Octavian Popescu

FCSB este pe locul 3 în Liga 1, la 9 puncte în urma liderului CFR Cluj. Roș-albaștrii au bifat patru victorii la rând în campionat înainte de pauza pentru meciurile echipei naționale.

CS Mioveni ocupă poziția a 12-a. A adunat 11 puncte în tot atâtea etape. Are cinci meciuri la rând fără victorie în campionat.