Cum ar putea arată FCSB în meciul cu CS Mioveni, după apariția altor două cazuri de Covid-19

De Alexandru Ivan
Publicat: 16.10.2021, 12:29
Actualizat: 16.10.2021, 12:29

FCSB este decimată de Covid-19 și accidentări înaintea meciului cu CS Mioveni. Roș-albaștrii au mai pierdut doi jucători în ziua meciului și ar putea fi nevoiți să trimită in teren o echipă improvizată.

Cum ar putea arăta FCSB cu CS Mioveni

Cum ar putea arăta FCSB cu CS Mioveni

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

  • FCSB, decimată de Covid-19
  • Cum ar putea arăta roș-albaștrii cu CS Mioveni

AS.ro a anunțat, sâmbătă, în ziua meciului FCSB – CS Mioveni, că Valentin Crețu și Valentin Gheorghe au fost și ei testați pozitiv cu Covid-19. În total, numărul absenților se ridică la 14, dacă îl includem pe listă și pe Octavian Popescu, incert după ultima accidentare.

Cum ar putea arăta FCSB cu CS Mioveni

Atât Crețu, cât și Gheorghe, aveau șanse mari să fie titulari în partida cu Mioveni. Din informațiile as.ro, locul lor ar putea să fie luat de Denis Haruț și Andrei Dumiter. Cea mai importantă veste pentru Edi Iordănescu a fost revenirea „terminatorului” Florin Tănase.

Vlad – Haruț, Vinicius, Miron, Radunovic – Olaru, Perianu, Tănase – Ianis Stoica, Keșeru, Dumiter

Cătălin Straton, Iulian Cristea, Sorin Șerban, Răzvan Oaidă și Andrei Cordea au mai fost testați pozitiv până acum. De asemenea, Budescu și Șut, care au prezentat simptome specifice bolii, au fost plasați preventiv în izolare.

Pe lângă cei infectați cu Covid-19, FCSB are și patru jucători accidentați. Este vorba despre Panțîru, Florinel Coman, Ovidiu Popescu și Burlacu. Accidentat și el în ultima vreme, Tavi Popescu ar putea apărea la meciul cu Mioveni, dar situația lui este incertă.

FCSB , fără Edi Iordănescu

Pe lângă indisponibilitățile din rândul fotbaliștilor, de la FCSB vor lipsi și patru membri din staff-ul tehnic, dar și antrenorul Edi Iordănescu. Conducerea clubului a fost nevoită să apeleze la Eugen Nae, care va sta pe banca tehnică alături de Mihai Stoica, dar și de Thomas Neubert.

FCSB este pe locul 3 în Liga 1, la 9 puncte în urma liderului CFR Cluj. Roș-albaștrii au bifat patru victorii la rând în campionat înaintea de pauza pentru meciurile echipei naționale. După CS Mioveni, vicecampioana va juca cu Farul, FC Argeș și FC Voluntari.