CS Mioveni „tremură” din cauza focarului de COVID-19 de la FCSB: „Există această teamă, dar nu avem ce face!”

Publicat: 16.10.2021, 16:52.

Cum ar putea arăta echipa de start a lui FCSB

12 indisponibili are FCSB înaintea meciului cu Mioveni

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

CS Mioveni „tremură” din cauza focarului de COVID-19 de la FCSB

Valentin Crețu, Valentin Gheorghe, Cătălin Straton, Iulian Cristea, Sorin Șerban, Răzvan Oaidă și Andrei Cordea sunt jucătorii de la FCSB care au fost testați pozitiv până acum. De asemenea, Budescu și Șut, care au prezentat simptome specifice bolii, au fost plasați preventiv în izolare.

Dumitru Olteanu, președintele Consiliului Director de la CS Mioveni, anunță că există temeri înaintea meciului din această seară. „Sigur, există această teamă, dar nu avem ce face. Am fost anunțati că se joacă. Până la această oră, acestea sunt informațiile. Noi nu avem probleme cu cazurile de Covid-19, doar accidentări.

Analizând primul 11 al celor de la FCSB nu sunt mai diferențe, chiar și cu cele două cazuri de astăzi. Probabil vor apărea probleme în momentul în care vor fi nevoiți să schimbe. Va fi un meci de luptă, a plouat toată ziua aici, nu știm nici cum se va prezenta gazonul”, a declarat Dumitru Olteanu pentru gsp.ro.

Mihai Stoica, mesaj important înainte FCSB – CS Mioveni

FCSB este decimată de Covid-19 și accidentări înaintea meciului cu CS Mioveni. Roș-albaștrii au mai pierdut doi jucători în ziua meciului și ar putea fi nevoiți să trimită in teren o echipă improvizată.

Mihai Stoica este însă încrezător că vicecampioana României poate trece cu bine peste acest test. Managerul general al roș-albaștrilor a transmis un mesaj de mobilizare înaintea meciului și a făcut apel ca fanii să vină în număr cât mai mare la stadion.

„Am rămas 13!!! În seara asta vom avea nevoie mai mult decât oricând de suport din partea tuturor steliștilor, nu doar a celor care vor ignora distanța, condițiile atmosferice, psihoza acestor zile și vor veni lângă noi pe stadion.

Suntem puțini, dar cu energia pe care ne-o veți insufla vom fi mai puternici!”, a scris Mihai Stoica, pe contul oficial de Instagram.