Cristi Borcea nu s-a mai abţinut! Cum a pus mâna pe o sumă imensă de bani soţul Valentinei Pelinel: „Le-am luat 4 milioane de euro”

Foto

Cristi Borcea e din nou un om liber după ce a făcut închisoare după ce a fost găsit vinovat în Dosarul Transferurilor. Acum, soţul Valentinei Pelinel a rememorat cum a reuşit să pună mâna pe o sumă imensă de bani la transferul lui Ştefan Radu de la Dinamo la Lazio.

Cristi Borcea nu s-a mai abţinut

Cristi Borcea și Ioan Becali i-au păcălit pe italieni, conform spuselor milionarului. I-a făcut pe cei de la Lazio să dea patru milioane de euro pe un jucător pe care nu-l mai voiau. Este vorba despre Ştefan Radu care mai întâi a ajuns împrumut la laziali, apoi a fost transferat definitiv.

„Hai să vă spun cum a fost vândut Ștefan Radu. El a fost împrumut un an de zile cu un milion de euro și ăia de la Lazio nu mai voiau să-l ia. Atunci, Giovanni (n.r. – Ioan Becali), care controla tot și era un geniu, a vorbit la AS Roma să-i dea un fax că vor să ne dea cinci milioane de euro pe Ștefan Radu.

Era ca și cum un jucător de la Dinamo ajunge la Steaua! Îi omorau suporterii p-ăia de la Lazio! Și-așa am luat noi 4 milioane de euro pe Ștefan Radu! Dar el făcea banii ăștia, iar cea mai bună dovadă e că el e acolo de 11 ani”, a declarat Cristi Borcea, conform gsp.ro.

Ştefan Radu a făcut carieră la Lazio

Deşi nu a fost dorit iniţial la Lazio, Ștefan Radu a făcut carieră la echipa romană. Fundașul a strâns 300 de apariții în tricoul formației din capitala Italiei și aici s-ar putea să își și încheie cariera.

A jucat și la echipele naționale, fie U17, fie U21, dar a bifat și 13 selecții la prima reprezentativă, dar apoi s-a retras din naţionala României. La 33 de ani, Ștefan Radu rămâne unul dintre fotbaliștii români cu prezenţe importante în Serie A, chiar dacă în ultimul timp este mai mult rezervă la Lazio şi intră pe finalul partidelor.