Cosmin Olăroiu, pe punctul de a deveni selecționer! Au început deja negocierile. Ce cerințe a avut favoritul lui Mirel Rădoi

Publicat: 16.10.2021, 10:59.

Cosmin Olăroiu

Cosmin Olăroiu poate deveni selecționer în Emirate

ImagineChina / Stringer via Hepta

Potrivit dubaisports.ae, Olăroiu ar putea să îl înlocuiască pe Bert van Marwijk. Cu tehnicianul olandez pe bancă, UAE este fără victorie în ultimele patru meciuri din preliminariile Campionatului Mondial din 2022. A ajuns pe locul patru în grupă, iar oficialii Federației își doresc să ia măsuri radicale.

Cosmin Olăroiu, în negocieri cu Federația din Emirate

Olăroiu a și urmărit din tribună meciul dintre selecționata Emiratelor Arabe Unite și cea a Irakului. Disputa de marți s-a încheiat 2-2, gazdele reușind să restabilească egalitatea în minutul 90+2.

Potrivit sursei citate anterior, Cosmin Olăroiu își dorește un salariu uriaș și vrea un contract pentru 3 sau 4 ani. Cerințele ridicate au împotmolit, pentru moment, negocierile. Totuși, s-ar putea ajunge la un acord în următoarele zile.

Situația nu este pe placul lui Răzvan Burleanu. Cosmin Olăroiu este printre cei care l-ar putea înlocui pe Mirel Rădoi. Chiar selecționerul României l-a propus pe „Oli”.

În momentul în care eu aș renunța, Olăroiu cred că ar fi cea mai bună variantă pentru naţionala României. Nu neapărat pentru că suntem prieteni, ci prin ceea ce înseamnă antrenorul Cosmin Olăroiu. Discutăm mereu la telefon, nu trebuie să ne întâlnim ca să vorbim. Nu mi-a dat neapărat un sfat.

Îmi spune: Eu nu am lucruri concrete să-ți spun pentru că nu știu ce se întâmplă acolo. Poate eu văd un jucător mai bun decât altul, dar tu ești cu ei la antrenament. Vorbim de lucruri generale, ce se poate schimba în dinamica unui joc, în structura unei echipe sau viziunea asupra unei partide„, a declarat Mirel Rădoi încă din luna mai.

Cosmin Olăroiu şi-a recuperat ceasul de 180.000 de dolari furat de hoţi

Cosmin Olăroiu tocmai a avut parte de o surpriză incredibilă. Poliţia din Dubai i-a recuperat ceasul care i-a fost furat cu o lună şi jumătate în urmă, pe străzile din Milano.

Fostul antrenor al lui Al Ain şi Al Ahli le-a mulţumit celor din poliţia din Dubai, asta după ce şi-a recuperat ceasul de 180.000 de euro, iar trei suspecţi au fost deja arestaţi.

Vreau să le mulţumesc celor de la poliţia din Dubai. Au recuperat ceasul furat. Au arătat că sunt profesionişti şi au demonstrat încă o dată că Dubai este unul dintre cele mai sigure locuri din lume. Oamenii trăiesc fără grija că li se poate întâmpla ceva. Nu mă aşteptam să îmi recuperez vreodată ceasul”, a spus Olăroiu.

Olăroiu este considerat unul dintre cei mai buni antrenori care au activat în Zona Golfului, după ce a pregătit cu succes echipe din Arabia Saudită, Qatar şi Emiratele Arabe Unite, cum ar fi Al Hilal, Al Sadd, Al Ain şi Al Ahli.