CFR Cluj, la 48 de ore de depunctare! Campioana României trebuie să plătească, de urgență, un sfert de milion de euro. Emoții uriașe pentru Dan Petrescu

CFR Cluj riscă depunctarea după ce a fost obligată, de comisiile FRF, să achite o sumă uriașă în conturile lui FC Botoșani. Campioana României trebuie să se grăbească, în caz contrar va primi o lovitură uriașă. Neluțu Varga îi dă mari emoții lui Dan Petrescu!

Dan Petrescu

Dan Petrescu are de ce să își pună mâinile în cap

Mediafax Foto / Flaviu Buboi via Hepta

  • CFR Cluj, obligată de FRF să achite 250.000 de euro
  • Ardelenii riscă depunctarea dacă nu virează banii până luni

Ardelenii au termen până luni să plătească 250.000 de euro în contul transferului lui Ulrich Meleke. În caz contrar, vor pierde trei puncte din clasament, anunță gsp.ro. Mai mult, dacă nu îi va plăti toți banii lui Valeriu Iftime, CFR Cluj va fi penalizată cu câte 3 puncte la fiecare șapte zile!

CFR Cluj riscă depunctarea din cauza unui litigiu

Valeriu Iftime a reclamat-o pe CFR Cluj la comisiile FRF pentru că nu a primit niciun ban în schimbul fundașului de 22 de ani, din Coasta de Fildeș. A avut câștig de cauză!

Neexecutarea Hotărâre CNSL – În baza art. 24.C.1.A din RSTJF, se sancționează clubul FC CFR 1907 Cluj cu o penalitate sportivă de 3.000 de lei și se acordă un termen de grație de cinci zile pentru efectuarea integrală a obligației de plată”, este decizia luată joi de Comisia de Disciplină din cadrul FRF.

Jucătorii antrenați de Dan Petrescu sunt pe primul loc în Liga 1. Au 30 de puncte, cu opt mai mult decât principala urmăritoare, FC Botoșani. Lupta între cele două s-a dat și la comisii, iar moldovenii au câștigat o primă luptă!

Situația se poate complica și mai mult pentru CFR Cluj. Campioana ultimilor patru ani riscă să nu mai primească dreptul de a evolua în cupele europene, dacă nu achită în termenul decis de FRF cei 250.000 de euro.

Adus de Marius Șumudică, Meleke a fost dat afară de Dan Petrescu imediat după ce a revenit în Gruia. Fundașul a fost pe lista neagră și a ajuns, în cele din urmă, la FC Voluntari. A îmbrăcat în patru meciuri tricoul revelației acestui sezon și a contribuit la cele cinci victorii consecutive obținute de trupa lui Ciobotariu. A fost titular în succesul de etapa trecută, 1-0 cu Farul lui Gică Hagi.

CFR Cluj mai are de plătit o sumă uriașă și după ce l-a demis pe Marius Șumudică. Neluțu Varga trebuie să scoată din buzunar nu mai puțin de 300.000 de euro. Și foștii colaboratori ai lui Șumudică au de primit bani.