Ce revenire! „Uraganul” Erling Haaland a reușit o „dublă” de senzație în Dortmund – Mainz 3-1. Superstarul norvegian l-a depășit pe rivalul Robert Lewandowski

Publicat: 16.10.2021, 18:56.

Erling Haaland

Erling Haaland, “dublă” în Dortmund – Mainz 3-1

Profimedia

„Uraganul” Erling Haaland a reușit o „dublă” de senzație în Dortmund – Mainz 3-1

Erling Haaland a făcut spectacol la primul meci după revenirea pe gazon. Superstarul norvegian a reușit o „dublă” în confruntarea cu Mainz, scor 3-1. Acesta a marcat primul gol în minutul 54, din penalty, și a închis tabela în minutul 90+4, din pasa lui Jude Bellingham.

În urma reușitelor de astăzi, Erling Haaland a ajuns la cota 10 în Bundesliga și este la 2 goluri distanță de rivalul Robert Lewandowski.

Cifrele norvegianului sunt incredibile! În doar 68 de meciuri pentru Dortmund, „Uraganul” a marcat 70 de goluri și a oferit 19 pase decisive.

Erling Haaland, aproape de un transfer la un colos al Europei

Erling Haaland va fi protagonistul unui transfer uriaş, în 2022. Jurnaliştii de la The Times anunţă că norvegianul este primul pe lista lui Manchester City.

După ce l-au ratat pe Harry Kane în această vară, „cetăţenii” s-au reorientat către Haaland şi vor să profite şi de faptul că tatăl vârfului Borussiei Dortmund a jucat la Manchester City, în perioada 2000 – 2003.

Haaland are contract cu Dortmund până în 2024, dar, în 2022, în contractul său se activează o clauză prin care poate pleca la clubul care pune pe masă 75 de milioane de euro. Agentul Mino Raiola va avea un cuvânt greu de spus şi, conform sursei citate, va începe discuţiile cu Manchester City, în ianuarie.