AUDIO / Timișorenii au dat de Greu…

Politehnica Timișoara a pierdut cu 1-0 deplasarea la Unirea Slobozia, din etapa a 10-a a ligii secunde de fotbal. Gazdele au punctat decisiv prin Răzvan Greu, în min 48.

La prima întâlnire cu antrenorul Nicolae Croitoru pe bancă, violeții au găsit cu mare greutate drumul spre poarta adversă, un factor de dificultate reprezentându-l și terenul de joc, serios afectat de ploaie. Diferența a făcut-o reușita lui Răzvan Greu, din startul reprizei a doua, când a trimis plasat o mige ce a fost respinsă prea puțin de apărarea bănățeană. Poli a avut șansa egalării în min 88, când Gerbi nu l-a pus în mare dificultate pe portarul gazdelor. Antrenorul Nicolae Croitoru a apreciat atitudinea jucătorilor lui, adăugând chiar ideea că Poli trebuia să primească o lovitură de la 11 metri în partea a doua a întâlnirii:


La rândul său, antrenorul Sloboziei, Adrian Mihalcea, a vorbit tot despre o ”luptă în apă și noroi”, pe care a dominat-o:

În această etapă, concitadina Ripensia a pierdut și ea, pe teren propriu, cu 3-0, în fața Universității Cluj. Scorul rundei, până în acest moment, l-a reușit FC Buzău;  a fost 7-0 în deplasarea de la Dacia Unirea Brăila, cu 4-0 la pauză. Reține atenția și înfrângerea unei pretendente la play-off, Concordia Chiajna, în disputa cu nou-promovata CSC Şelimbăr, scor 1-0 pentru sibieni.

Rezultatele de azi:

Dunărea Călăraşi – Metaloglobus Bucureşti 0-1

Viitorul Pandurii Târgu Jiu – Unirea Constanţa 2-1

Dacia Unirea Brăila – FC Buzău 0-7

Unirea Slobozia – Politehnica Timişoara 1-0

CSC Şelimbăr – Concordia Chiajna 1-0

Tot azi, CSA Steaua Bucureşti – Astra Giurgiu (15:00).

Duminică se joacă partida FC Braşov – Petrolul Ploieşti (12:30), iar luni e programat ultimul meci, Unirea Dej – AFC Hermannstadt (15:30).