AUDIO / Timișoara, în afara podiumului Superligii

SCM Timişoara a pierdut meciul pentru medaliile de bronz ale Superligii de rugby în fața celor de la Dinamo Bucureşti, deși avea un avantaj de 5 puncte la pauză. La jumătatea întâlnirii era 11-6 pentru bănățeni, dar la final Dinamo s-a impus cu 16-11.

Timişoara a pus primele puncte pe tabelă, scor 6-0, după două penalități transformate de Vlaicu. Dinamo a redus din diferenţă prin Williams Jondre în minutul 21, tot printr-o lovitură de pedeapsă, dar eseul reuşit de Tevita Manumua a adus alte 5 puncte în dreptul bănăţenilor, Vlaicu ratând transformarea. Scorul pauzei a fost 11-6 pentru jucătorii echipei de pe malurile Begăi, dinamovistul Jondre aducând 3 puncte pentru formaţia sa în ultimele secunde ale primei părţi.

În mitanul secund, Jondre a mai transformat o lovitură de pedeapsă pentru bucureşteni, în minutul 51, reducând diferenţa de pe tabela de marcaj la doar 2 puncte, iar în minutul 66, Marian Ispir a reușit un eseu pentru dinamovişti, transformat de Jondre. Dinamo a câştigat cel de-al treilea meci contra timişorenilor din acest sezon, după ce i-au învins pe aceştia şi în confruntările din sezonul regulat.

Pentru a evita un sezon dezastruos, CS SCM Timişoara mai are şansa câştigării Cupei României unde va întâlni pe CSM Ştiinţa Baia Mare.

Vom reveni cu declarații audio de la acest meci.