Anunț șoc în fotbalul mondial! Robert Lewandowski a cerut să plece de la Bayern Munchen. Unde vrea să joace starul polonez

Publicat: 16.10.2021, 14:04.

Robert Lewandowski a cerut să plece de la Bayern Munchen

Robert Lewandowski a cerut să plece de la Bayern Munchen

Profimedia

Robert Lewandowski vrea să joace pentru Real Madrid, scrie as.com. Potrivit sursei ciate, clubul de pe Bernabeu este prioritatea principală pentru vârful de 33 de ani.

Robert Lewandowski a cerut să plece de la Bayern Munchen și vrea să joace la Real Madrid

„Lewa” ar fi dispus să accepte și un salariu mai mic ca să joace pentru Real Madrid. Sursa citată notează că transferul s-ar putea realiza chiar vara viitoare. Polonezul și-ar dori să-și demontreze talentul și în alt campionat de top, pe finalul carierei.

Lewandowski ar fi putut să plece de la Bayern chiar în această vară, dar clubul bavarez s-a opus. În vara lui 2022, când polonezul va intra în ultimele 12 luni de contract, campioana Germaniei va fi într-o situație similară cu cea de acum a lui PSG, care nu reușește să-i prelungească contractul lui Kylian Mbappe.

Robert Lewandowski este la Bayern Munchen din 2014, când a venit liber de contract de la Borussia Dortmund. În 339 de meciuri pentru bavarezi, atacantul polonez a înscris 307 goluri, fiind golgheter în Bundesliga de șase ori.

Robert Lewandowski, reacție dură înaintea galei pentru Balonul de Aur

Robert Lewandowski, unul dintre favoriţii la Balonul de Aur 2021, trage un semnal de alarmă înaintea decernării mult râvnitului trofeu. Superstarul lui Bayern speră ca voturile să nu fie influenţate la ediţia din acest an.

Am realizat că orice performanță, fie la club, fie la națională, este importantă pentru voturi. Întrebarea mea este: includem şi performanţele din 2020, când s-a anulat ceremonia? Am câștigat multe premii și cred că asta arată că pot să sper la Balonul de Aur.

Ar fi cu siguranță o mare onoare să câștig. Sunt mândru și fericit să fiu pe lista de nominalizați. Sper că nu o să fie nimic politic implicat și că voturile o să fie în totalitate bazate pe performanțele de pe teren”, a spus Robert Lewandowski, citat de 90min.com