Suma uriaşă la care a renunţat Mirel Rădoi după ce şi-a anunţat demisia de la naţionala României. Primă enormă de calificare la CM 2022

Publicat: 14.10.2021, 13:06.

Suma uriaşă la care a renunţat Mirel Rădoi

Suma uriaşă la care a renunţat Mirel Rădoi

Profimediaimages

Dacă şi-ar fi dat acordul pentru a conduce România şi la eventualul baraj, Rădoi ar fi avut o primă de calificare la CM 2022 de 500.000 de euro, susţine prosport.ro.

Mai mult, dacă ar fi reuşit să califice echipa la Mondialul din Qatar, cu siguranţă Răzvan Burleanu i-ar fi prelungit înţelegerea şi pentru competiţia la care România nu a mai participat din 1998.

Ciprian Marica a luat foc după ce Mirel Rădoi și-a anunțat plecarea de la națională

Ciprian Marica l-a făcut praf pe Mirel Rădoi, după ce selecționerul a anunțat că pleacă de la națională după meciurile cu Islanda și Liechtenstein.

„Hai să luăm exemplul unei naționale mai bine organizate. Când Germania a anunțat din timp că Low va pleca, a urmat o nenorocire! Cred că din această cheie ar putea fi condamnat Rădoi. Să nu uităm că el a venit, a ratat barajul cu Islanda, dar s-a spus că nu e obiectivul lui Euro 2020, era al lui Contra. Apoi, Mirel a trebuit să califice naționala la Mondial. Dar nici acum nu stă până la sfârșit. E incredibil!

Dacă iubești naționala, nu poți să lași România așa… Tu ți-ai făcut mâna pe banca României! Au fost momente când n-ai știut cu ce se mănâncă meseria asta. Primul impact a fost unul dezastruos, pentru că n-avea experiență, venea de la tineret, și-acum, când se pare că ai pus echipa pe roate, ne lași cu fundul în baltă!”, a spus Ciprian Marica la digisport.ro.

Variantele de înlocuitori pentru Mirel Rădoi

Mirel Rădoi a șocat pe toată lumea in momentul în care și-a anunțat demisia. Gică Hagi și Cosmin Olăroiu sunt principalele variante pentru a-l înlocui pe Mirel Rădoi. Din câte se pare, o altă variantă, luată în calcul de FRF, ar fi și contactarea lui Victor Pițurcă. O soluție la îndemână pentru Federație ar fi și Adrian Mutu.

E greu de crezut însă că șefii fotbalului vor risca cu „Briliantul”. Din informațiile AS.ro, se va merge pe mâna unui tehnician cu experiență pentru a forța calificarea la Mondialul din Qatar, care se va juca în 2022.