Samir Nasri, transformare uluitoare la doar o lună de când s-a lăsat de fotbalul! Cum arată fostul star de Marseille, Arsenal și City

Publicat: 14.10.2021, 8:45.

Samir Nasri s-a retras din fotbal

Hepta

Samir Nasri a apărut cu multe kilograme în plus, iar silueta sa nu amintea de vremurile în care făcea spectacol pe terenul de fotbal. Fanii s-au grăbit și l-au comparat cu Ronaldo, care s-a îngrășat după ce a renunțat să mai joace fotbal. Nasri a participat la un meci demonstrativ, alături de Robert Pires și Didier Drogba.

Samir Nasri s-a retras din fotbal

Samir Nasri, ajuns la 34 de ani, și retras oficial, a povestit amănunte interesante din a sa carieră, ce include echipe precum Marseille, Arsenal, Manchester City, Sevilla, Anderlecht ori West Ham United. Într-un interviu acordat celor de la ”Le Journal du Dimanche”, fotbalistul care a adunat 41 de meciuri pentru naționala Franței, a recunoscut că Jorge Sampaoli a fost antrenorul care i-a dat cea mai mare libertate.

Sampaoli mă dorea atât de tare, încât mi-a spus că dacă vin la el la echipă pot bea, pot ieși în discoteci, pot face ceea ce doresc, iar el mă acoperă. O singură rugăminte avea, să joc bine la finalul săptămânii!” Nasri a mers mai departe: ”Jorge a adăugat că dacă vreu să mă duc să-mi văd familia, în ziua în care nu am meci, o pot face, să stau liniștit, că-mi plimbă el câinele”, a dezvăluit Samir Nasri.

După ce a jucat în Franța și în Anglia, Nasri a ajuns, sub formă de împrumut, la FC Sevilla, în 30 august 2016. Avea să stea doar un sezon în Primera Division, adunând 30 de partide și marcând un gol.

La plecarea de pe pământ andaluz, Nasri s-a apucat de tratament intravenos cu vitamine, 500 de mililitri, la o clinică din Los Angeles. Se alegea cu o suspendare de 18 luni. Apoi aduna opt meciuri în Turcia, șase la West Ham United și alte opt la Anderlecht, decizând să pună capăt carierei.